În primul rând să vorbim despre produs. HUAWEI MatePad T10 este o nouă tabletă entry-level care se alătură seriei MatePad T. A fost concepută pentru mobilitate, fiind un produs ultra-portabil, dar în același timp și pentru performanță – include un procesor octa-core puternic care o să vă permită diferite sarcini de multitasking. Când e vorba despre performanță și putere, este necesară o baterie pe măsură – peste 7.000 de mAh, pe care o și are. În același timp, tableta rămâne subțire și extrem de comodă, lucru ce ajută în folosirea sa oriunde și oricând.

Vine cu funcția HUAWEI App Multiplier care îi permite tabletei, atunci când este ținută în poziția orizontală, să afișeze două ferestre ale aceleiași aplicații simultan. Astfel, poți ajusta dimensiunea ferestrei din stânga și a celei din dreapta după cum preferi – poți face scrolling pentru articolele pe care vrei să le cumperi online, în timp ce verifici în paralel detaliile de design în poze mărite. Poți citi știrile în același timp în care vorbești cu familia – rămâi informat și în contact cu cei apropiați mereu.

Dimensiunile sale sunt generoase, însă în același timp extrem de practice pentru o tabletă – 9,7 inchi, display HD și peste 16 milioane de culori ce îți vor oferi o experiență dinamică, fie că te joci sau că te uiți la un film. Toate integrate într-un design elegant și compact. Datorită carcasei ușoare și portabile, poți aduce mai aproape aplicațiile, jocurile și clipurile tale preferate oriunde călătorești – fie că este vorba despre o excursie sau doar drumul până la muncă. Pe lângă toate acestea, fiind un entry-level, prețul este extrem de accesibil comparativ cu alte produse de pe piață – începe de la 699 lei.

AppGallery, echipat cu mii de aplicații care o să-ți umple timpul

Fiecare persoană alege cum își gestionează timpul, însă trebuie să o spunem de la început – poți fi absorbit în diversitatea de aplicații din AppGallery. Peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale completează imaginea cu care MatePad 10 vine către tine. Magazinul vine cu securitate și protecție completă – fiecare dintre noi are câte o „plăcere vinovată”, fie că este vorba despre jocurile video și cum alegem să mai investim câțiva zeci de lei în ele. Din acest motiv, nu trebuie să porți în tine grija datelor confidențiale, deoarece Huawei verifică numele real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației îți este mereu la dispoziție.

Spre exemplu, putem lua Storia – aplicația te pune față în față cu milioane de oferte imobiliare din toată țara. Le poți accesa foarte ușor de pe telefonul mobil, sau mai eficient, de pe ecranul de 9,7 inchi al tabletei. O să-ți fie mult mai simplu să folosești funcțiile sale, precum localizarea pe hartă, personalizarea fiecărei căutări sau vizualizarea istoricului aplicației.

De asemenea, aplicația Biziday este la un clic distanță de tine în AppGallery și te pune la curent cu cele mai importante știri locale și internaționale. Rămâi informat în timp real direct de pe ecranul tabletei, cu ajutorul notificărilor tip push.