HUAWEI nova 9 și HUAWEI nova 8i pot fi comandate din magazinul online www.huaweistore.ro. Noul design premium se bazează pe eleganță și rafinament.

Principalele caracteristici care fac device-ul Huawei nova 9 să fie unul dintre telefoanele puternice de pe piață sunt camera performantă, capacitatea de operare a procesorului și durata lungă a bateriei.

Smartphone-ul a devenit un accesoriu important pentru utilizatori, fiind folosit atât pentru funcția de apel, dar și pentru entertainment, socializare sau performanță. Astfel, designul joacă un rol important în decizia cumpărătorului. Chiar dacă HUAWEI nova 9 are o baterie mare și ecran lat, rămâne ultra-ușor și la îndemână, cu o grosime de numai 7,77 mm și o greutate de aproximativ 175g.

DSLR de buzunar marca Huawei

Acum nu mai ai nevoie de un aparat foto pentru a-ți demonstra talentul fotografic. Datorită sistemului Ultra Vision Camera System, care include o cameră principală de 50MP RYYB Ultra Vision, o cameră cu unghi ultra-Wide 8MP, o cameră de profunzime de 2MP, și o cameră macro de 4cm, utilizatorul va putea imortaliza portrete remarcabile, panorame, fotografii de oraș, sau prim-planuri. Utilizând modurile dedicate pentru fotografie pe timpul nopții, cum ar fi Extreme Night Shot și Night Portret, utilizatorul poate avea parte de poze luminoase, dar nu supraexpuse, la o calitate excelentă a imaginilor realizate în lumină scăzută.

Cu o baterie de 4300 mAh, noul Huawei nova 9 este gata să fie alături de tine pe întreaga perioadă a zilei fără a fi necesară încărcarea. Noua tehnologie de la Huawei în materie de baterii oferă posesorului nu doar o durată de viață îndelungată, ci și un design fin și ușor. În cazul în care nu aveți baterie și sunteți pe grabă, Huawei a încorporat în noua gamă de smartphone-uri suportul 66W SuperCharge, care permite telefonului o încărcare până la 53% în doar 15 minute. În plus, noua tehnologie Huawei permite încărcarea completă a dispozitivului în doar 38 de minute. Acest lucru va face încărcarea noului HUAWEI nova 9 mai ușoară ca niciodată.

Când vine vorba de procesor, HUAWEI nova 9 este alimentat de platformă mobilă 6nm Snapdragon 778G 4G. Performanța puternică permite telefonului să sprijine utilizatorii în timpul tuturor activităților de zi cu zi. HUAWEI nova 9 este, de asemenea, echipat cu un VC Lichid de răcire și filme de răcire Grafen, care simt inteligent temperatura smartphone-ului și reglează performanța pentru a menține dispozitivul rece, făcându-l să funcționeze impecabil pe termen lung.

Găsește aplicațiile tale preferate pe AppGallery

Smartphone-ul este un device esențial în fiecare zi, iar cu ajutorul AppGallery poți găsi aplicațiile îndrăgite pentru a transforma nova 9 în gadgetul perfect pentru tine.

În ultimii ani, Huawei s-a axat pe dezvoltarea magazinului propriu de aplicații, AppGallery, unde utilizatorii pot găsi peste 143.000 de aplicații, dintre care 2.500 dintre acestea sunt locale. În România, 2.5 milioane de utilizatori sunt înregistrați în AppGallery, iar 11.5 milioane de persoane folosesc produsele și serviciile Huawei.

Dacă dorești să accesezi faimoasele aplicații Facebook, Zoom sau WhatsApp, de exemplu, o poți face foarte ușor pe dispozitivele lor HMS și le pot descărca dintr-un singur punct de intrare pe AppGallery sau când vine vorba de aplicații populare la nivel internațional, cum ar fi aplicațiile Telegram, TikTok, Bolt, ING și Microsoft Office – fiecare poate fi găsită, descărcată și folosită cu ușurință din AppGallery.

Aplicațiile tale preferate pot fi descărcate prin intermediul magazinului de aplicații AppGallery, fie accesibile prin Petal Search, care permite clienților să descarce aplicații pe toate smartphone-urile acceptate de Huawei Mobile Servies (HMS).