Cumpănașu este revoltat de atitudinea DIICOT față de familia Alexandrei dar și de zvonurile potrivit cărora toate acestea nu ar fi adevărate. „De unde reiese ca „nu s-a pus niciodata problema sa ii aduca cu mandat” cand scrie negru pe alb?”, scrie Cumpănașu pe Facebook după ce a postat și dovada.

„Dragi romani, am spus aseara ca DIICOT i-a amenintat pe parintii Alexandrei ca ii vor lua cu mandat de aducere daca nu se prezinta la Bucuresti sa le dea buletinul Alexandrei ca sa isi incheie dumnealor „cazul” si sa nu-si mai bata capul cu cautarea retelelor sau complicilor.

Dupa ce am izbucnit public brusc a inviat si DIICOT care a dat in comunicat prin care de fapt spunea exact acelasi lucru. Ce m-a suparat la culme a fost declaratia „pe surse” la „stiripesurse.ro” prin care procurorii DIICOT spun ca nici nu s-a pus problema aducerii parintilor cu duba la Bucuresti.

Intrebare: daca nu faceam scandal public cum ar fi procedat? Eu consider ca scrisul este mai important decat vorba si public aici CITATIA fata de parintii lui Alex. Cat tupeu sa ai? Si daca nu veneau de buna voie ce reiese din document ca se intampla? De unde reiese ca „nu s-a pus niciodata problema sa ii aduca cu mandat” cand scrie negru pe alb?.

Pana acum ii invitau nu ii CHEMAU sa dea declaratii telefonic sau prin informare verbala iar deodata cand au refuzat sa predea buletinul ii ameninta cu duba…dar mai bine va convingeti singuri.”