Într-o postare pe pagina personală de facebook, Alexandru Cumpănașu a anunțat că rugăciunile lui și ale familiei sale au fost ascultate.

Se pare că un preot a ținut o slujbă specială și acest lucru poate însemna începutul unui parteneriat solid cu Biserica Ortodoxă Română.

„Rugaciunile mele si ale familiei noastre au fost ascultate‼ In sfarsit un preot predica public despre traficul de persoane, despre Alexandra si Luiza si educarea populatiei in spiritul prevenirii acestor orori‼ Multumim PS Sebastian‼

Ne dorim un parteneriat solid cu BOR pentru a reduce forta acestor clanuri interlope asupra fetelor vulnerabile‼ Asta nu inseamna ca vom ramane nepasatori la problemele sau aburile unor reprezentanti ai BOR‼‼‼

#oromaniefaraviolenta

#oromaniefaraclanuri

#oromanieputernicasimoderna

#RomaniaAscunsa

#112vreausatraiesc”, a scris Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

 

Noi probe în dosarul Caracal

Unchiul Alexandrei Măceșanu susţine că are noi probe care demonstrează că nepoata sa trăieşte.

Acesta spune că mama fetei a primit recent o fotografie în care ar fi chiar fiica sa. Cumpănaşu afirmă că informaţia a fost verificată şi că familia are acum o nouă speranţă.

„Este o speranță, este un vis la care ne raportăm cu calm și rezervă, dar față de care Teo are certitudinea că este Alexandra.

„Poliția Națională din cele 2 țări a fost alertată și mai multe persoane au depus în numele nostru plângere și solicitare pentru a fi căutata de urgență. Cu atat mai mult cu cât spațiul în care a foat văzută și fotografiată este unul public cu camere de luat vederi! Nu vom face publică poza, locația sau persoana care ne-a comunicat-o. (…)

În același timp îl vom avea în direct pe bunicul Luizei, domnul Stelian Iordache pentru a analiza fără jiginirile unor interlopi, jurnaliști fără suflet sau avocați ai interlopilor ce s-a întâmplat de fapt cu Luiza și care este realitatea din spatele teatrului prezentat de DIICOT”, a completat Cumpănașu, potrivit RomâniaTV.