Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, una din victimele lui Gheorghe Dincă, Monstrul din Caracal, trece în aceste zile printr-o situație incredibilă.

După ce și-a pierdut nepoata în modul groaznic pe care îl știe o țară întreagă, Cumpănașu se vede nevoit să intervină pentru a-și salva copiii dintr-o situație de-a dreptul neverosimilă.

Astfel, cei trei copii ai lui Alexandru Cumpănașu au ajuns ținta jignirilor celor din jurul lor, ca urmare a aparițiilor publice ale unchiului Alexandrei.

Chiar și la școală, copii lui Alexandru Cumpănașu sunt jigniți de către colegi și chiar profesorii lor îi fac să se simtă prost, a arătat tată lor, îmtr-un mesaj postat pe Facebook.

Iar Alexandru Cumpănașu scrie că își iubește copiii mai mult decât orice pe lume și că va face totul pentru ca să îi protejeze.

”Cumpănaşu este un nume de luptător”

”Dragi români, NIMIC pe lumea asta nu iubesc și nu prețuiesc mai mult decât pe COPIII MEI‼‼‼ Vreau să transmit public un mesaj LOR care să rămână aici și tuturor celor care vor mai îndrăzni să-i jignească”, a scris Alexandru Cumpănașu  pe Facebook.

”Cumpănaşu este un nume de luptător care lupta pentru toți copiii care v-au jignit în ultima vreme sau profesori care v-au făcut să vă simțiți prost!!! NOI luptăm și pentru EI și părinții lor”, a precizat el.

”O singură dată dacă veți mai îndrăzni să-mi faceți copiii să se simtă prost pt că sunt CUMPĂNAȘI voi veni personal la fiecare dintre voi!!! Și nu pentru a vorbi”, a amenintat Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu a intrat în atenția opiniei publice o dată cu declanșarea oribilului caz Caracal, când a dezvăluit că una din victimele lui Gheorghe Dincă este nepoata sa.

Candidat în alegerile prezidențiale

Cumpănașu a avut numeroase intervenții publice în care a blamat ineficiența autorităților a a preveni și ulterior rezolva cazul așa cum se cuvine.

El a s-a înscris apoi în alegerile prezidențiale, din postura de candidat independent, profitând de notorietatea pe care i-a dat-o cazul Caracal și de valul uriaș de emoție stârnit de suferința prin care au trecut victimele lui Gheorghe Dincă.

Alexandru Cumpănașu susține că nici nepoata sa, nici Luiza Melencu, nu sunt moarte, nefiind ucise de monstrul din Carcal ci traficate de o rețea internațională.

În seara dinaintea primului tur al alegerilor prezidențiale, Cumpănașu a încercat să producă un șoc în rîndul opiniei publice, arătând că deține dovezi cum că Luiza Melencu trăiește. Dovezile s-au dovedit ulterior a nu fi adevărate.