Alexandrion Grup România, cel mai mare producător autohton de băuturi alcoolice, a anunţat numirea lui Yiannis Lagos pe poziţia de Chief Operational Officer.

Principalele atribuţii ale lui Yiannis Lagos vor fi administrarea resurselor umane ale companiei, dezvoltarea şi implementarea strategiei companiei prin practici de coaching şi de stimulare individuală. Yiannis Lagos este, de asemenea, responsabil cu menţinerea nivelului de Knowledge – Skill – Attitude (KSA) a personalului precum şi cu măsurarea eficienţei activităţilor desfăşurate. 

Cu o experienţă de peste 15 ani în management, acesta a ocupat poziţii de management în resurse umane în companii precum Alpha Bank – Grecia, NIIT India, JCI – la nivel global, Elmec România, Global Eye Investments, România.

Yiannis Lagos este absolvent de MBA, deţine o diplomă de Bachelor of Science în IT precum şi diplome în Business internaţional sau în managemetul ONG-urilor.

Schimbarea din conducerea companiei vine la doar o săptămână după ce Alexandrion Group l-a numit pe Gyuri Eperjessy, 35 ani, în funcţia de director commercial.

Alexandrion Grup a înregistrat în 2008 vânzări brute de 83 de milioane euro, vânzând mai mult de 10 milioane de sticle de brandy „Alexandrion”. Printre produsele companiei se numără: Alexandrion, Brâncoveanu, Cava d’Oro, Kreskova, Alexander, Red Bowler scotch whisky şi alte 20 de mărci de brandy şi de spirtoase albe.