Autostrada Soarelui s-a stricat din nou, de data aceasta din cauza căldurii, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Într-o postare pe Facebook, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că echipele de intervenție rapidă, SMURD-ul autostrăzilor, au încearcat să repare porțiunea de autostradă afectată și că circulația este restricționată până la ora 14:00. De vină pentru stricăciuni ar fi căldura, despre care CNAIR spune că a produs „dilatație care a ridicat două dale”.

„Zona a fost semnalizata corespunzator și a fost instituită o restricție de viteză de 40 km/h. Vă rugăm sa circulați cu atenție și să respectați restricțiile instituite temporar. Vă asiguram că facem toate eforturile pentru ca traficul rutier sa revină la normal în cel mai scurt timp posibil”, a mai anunțat CNAIR.

Ulterior, Compania a revenit tot pe pagina de socializare.

Circulația pe A2 a fost reluată pe ambele benzi în zona km 13+100, sensul București – Constanța!

Echipele de interventie rapidă ale CNAIR ( cunoscute și ca SMURD-ul Autostrazii), au finalizat lucrările pe Autostrada Soarelui, la km 13+100, iar circulația se desfășoară din nou pe ambele benzi, pe sensul de mers București -Constanța.
Balizele pentru semnalizarea lucrarilor temporare au fost îndepărtate de pe partea carosabilă iar restricția de viteză de 40 km/h a fost ridicată, la ora 12.30.
Rămâne însă în vigoare restricția de viteză de 80 km/h pe sectorul Bucuresti – Fundulea (km 12-km 36), unde calea de rulare este construită din dale de beton.
Echipele de interventie rapidă ale CNAIR patrulează permanent pe Autostrada Soarelui, monitorizează situația și intervin prompt acolo unde este cazul.
Vă asigurăm că facem toate eforturile pentru ca traficul rutier să se desfasoare în condiții de siguranță și confort iar acolo unde situatia o impune intervențiile noastre să se deruleze în cel mai scurt timp posibil”