În cursul zilei de duminică, în special în zonele montane din nord, centru și nord-estul țării, va ninge. În schimb, în regiunile vestice și sud-vestice sunt așteptate lapoviță și ploi, în timp ce în sud-est vor predomina precipitațiile sub formă de ploaie. De altfel în următoarele zile trebuie să ne așteptăm la o vreme destul de rece, dar cu fluctuații ale valorilor termice, în deosebi sub forma de ninsoare.

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de polei şi depuneri de gheaţă în Bucureşti şi şase judeţe din sudul Moldovei, precum şi din sud-estul şi centrul Munteniei, în vigoare începând de sâmbătă ora 14.00 până duminică la ora 10.00.

Vremea în București, se anunță rece, maxima zile fiind de 1 grad Celsius. Cerul va fi parțial înnorat, iar procentul de precipitații va fi de 10%, în timp ce vântul va sufla cu o putere de 10 kilometri pe oră. La Constanța, maxima zilei de duminică va fi de 3 grade Celsius. Cerul va fi înnorat, procentul de precipitații va fi de 10%, cel de umiditate de 86%, iar vântul vasufla cu o intensitate de 19 kilometri pe oră.  În Brașov, duminică, 27 ianuarie 2019, termometrele vor arăta o maximă de 3 grade Celsius, care see vor simți precum -3. Procentul de precipitații va fi de 10%, cel de umiditate de 81%, iar vântul va sufla slab, cu o putere de 5 kilometri pe oră.