Mai multe magazine Auchan din  Timișoara, Brașov și București au fost închise temporar vineri, din cauza unor probleme la sistemul de plată de la casele de marcat.

„Sunt afectate mai multe magazine din mai multe orașe printre care Timișoara și București. Este o problema a sistemului nostru (nu pot fi citite prețurile la casă – n.r.)”, au spus reprezentanții Auchan, potrivit economica.net.

Aceștia au adăugat că vor reveni cu o situație exactă a magazinelor închise în cursul zilei de vineri.

Şi la Brașov, cele două hipermarketuri sunt închise. Surse din rândul angajaţilor spun că, în această dimineaţă, au existat discrepanţe între preţurile de la raft şi cele care se înregistrau la casa de marcat. Acest lucru s-a întâmplat după un upgrade al sistemului informatic.

Același lucru s-a întâmplat și cu timișorenii care au dorit să meargă în prima parte a zilei la cumpărături în magazinele Auchan au avut surpriza de a le găsi închise, potrivit presei locale.

„În momentul de față, ne confruntăm cu o serie de defecțiuni tehnice care fac ca sistemele din unele magazine Auchan să funcționeze intermitent. Pentru a nu impacta experiența clienților, activitatea magazinelor afectate de incident a fost suspendată temporar, până la remedierea problemelor. Întreaga noastră echipă lucrează intens la repunerea în funcțiune a sistemelor în cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru inconveniente și vă mulțumim pentru înțelegere”, a fost mesajul reprezentanților companiei.