Regina Elisabeta este în alertă maximă. La fel și întreaga sa echipă de la Casa Regală. Asta pentru că medicii au venit cu un sfat care schimbă total tabieturile Reginei. Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, a fost sfătuită de doctori să renunțe la alcool. Medicii i-au indicat să consume alcool doar ocazional. Numai așa, zic ei, își va menține sănătatea și va fi în formă maximă la evenimentele importante din următoarea perioadă.

Este cunoscut apetitul reginei Elisabeta de a gusta puțin alcool înainte și după cină. Înainte de a servi masa de seară, ea obișnuia să guste o băutură obținută din gin, Dubonnet și lămâi. Ajunsă acum la venerabila vârstă de 95 de ani, medicii consideră că acest obicei trebuie să dispară din programul zilnic.

Regina Elisabeta este îndrăgostită de vinul românesc

Trebuie spus că regina obișnuiește să bea un pahar de vin dulce, iar înainte de culcare un pahar de șampanie. Anul trecut, regina Elisabeta și-a lansat propria marcă de gin, realizat din frunzele care se găsesc în curțile de la Palatul Buckingham. Băutura costă 40 de lire și se livrează doar pe teritoriul Marii Britanii.

În urmă cu ceva vreme, s-a aflat că Regina Angliei bea de 16 ani vin românesc. Ea a început să aibă această deschidere față de produsul românesc de când prințul Charles i-a adus prima sticlă. De atunci, regina nu mai suportă să bea un alt vin în afară de cel românesc. Ea a susțiut faptul că sănătatea ei este atât de bună datorită vinului românesc. Aceasta consumă un pahar la micul dejun, apoi unul sau două la prînz și după ceaiul de la ora cinci, schimbă vinul roșu din zona Vrancea cu unul alb. De asemenea, regina mamă încheie seara cu câteva cupe de argint cu vin, a susținut realitateanet.

Potrivit sursei citate, Academia Regală ar fi făcut un set de analize amănunţite ale compoziţiei acestor vinuri româneşti. S-ar fi descoperit că aceste vinuri sunt prelungesc viaţa cu până la 18 ani şi jumătate.