Marcel Ciolacu a declarat miercuri seara, la România TV, că secretarul general al Partidului Social Democrat, Paul Stănescu, s-a infectat cu coronavirus și că în prezent se află la domiciliu unde se și tratează. Liderul social-democraților a mai precizat că Paul Stănescu va putea să iasă din izolare marțea viitoare.

„Noi l-am avut pe dl Stanescu. Da, a avut simptome, s-a tratat la domiciliu, este in ultima perioada, de marti poate sa iasa (din izolare)”, a declarat Marcel Ciolacu.

Președintele Consiliului Național al PSD a fost și el testat pozitiv

Luni, președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, a fost și el testat pozitiv pentru coronavirus și s-a izolat acasă fiind asimptomatic.

De asemenea, Marcel Ciolacu a declarat că nu va mai merge la nicio întâlnire de partid sau la o televiziune până când nu se testează.

„Cu mama vorbim doar la telefon. O vede soția, prin niște reguli bine stabilite sau frații mei sau nepoții. Eu personal pe mama mea nu am văzut-o deoarece, în virtutea meseriei pe care o am, în acest moment sunt cel mai expus. Acum, înainte de a veni la televiziune, eu mi-am făcut testul. Nu merg la nicio televiziune și la nicio întâlnire cu colegii de partid până când eu nu mă testez”, a mai spus Ciolacu.