E jale printre angajații din ministere și administrație. Cel puțin asta susține un cunoscut senator, fost economist, care a și publicat lista cu planul de concedieri din sistem și anunță că totul va demara în nu mai mult de două săptămâni. Iată ce a anunțat, pe Facebook, senatorul liberal Florin Cîțu, unul dintre cei mai vocali contestatari ai PSD și, mai ales, ai ministrului finanțelor Eugen Teodorovici:

 

” Dacă ești bugetar, află câți mai rămâneți la locul de muncă! Liviu Dragnea își pregătește armata de funcționari PSD-iști. Când îi plătești, îi controlezi.
Urmează două rânduri de alegeri în 2019. În ministere se pregătesc epurarile anunțate de Teodorovici încă din noiembrie 2018.
Liviul Dragnea și omul Kremlinului ne spun că nu pot implementa programul de guvenare pentru că funcționarii , care nu fac politică (!!!), din ministere și agenții se opun. – vezi filmul postat ieri. Dragnea a luat hotărârea să păstreze, în afară de amante, rude și șoferii, numai pe cei care sunt loiali lui și PSD-ului. …rămân doar PSD-iștii. Să înțelegeți mai bine, exact că pe vremea lui Ceaușescu, în toate instituțiile deja există câte un șef politic din PSD. Astăzi va prezint în premieră tabelul cu numărul maxim de angajați din ministerele care astfel devin 100% PSD-iste. Acesta este numărul maxim de posturi suportate integral de la bugetul de stat, așa cum au fost trimise de ordonatorii principali către Ministerul Finanțelor Publice. “Noi am trimis deja către toate ministerele, toate agenţiile, colegii mei au primit şi au şi răspuns la solicitarea Ministerului de Finanţe vizavi de o situaţie clară pe tot ce înseamnă cheltuieli în zona respectivă, tot, inclusiv ce au dânşîi în subordonare, coordonare sau sub autoritate, pentru a face o analiză la Finanţe. Până la final de iunie se face, pentru că la prima rectificare să ţinem cont de aceste rezultate” – Eugen Teodorovici, 18.04.2019 Pentru a vedea situația pe fiecare minister în parte la sfârșitul lui februarie 2019, site MFP “Număr salariați bugetari”. Înțeleg că este nevoie de recomandarea unei organizații PSD pentru a rămâne în funcție. . Marea epurare începe în două săptămâni, când se vor finaliza listele urmând că în treizeci de zile să fie disponibilizați toți cei care “se opun” implementării programului de guvernare.Atenție: această restructurare se face fără plăti compensatorii! Tăriceanu iar o să iasă și o să spună că el nu a fost consultat. Să vedem cine îl mai crede!”