„Dezvoltarea  proiectului <Zappa Club & Lounge> face parte din planurile noastre de a ne îmbunătăţi mereu proiectele şi a ne întâmpina clienţii cu oferte şi atracţii unice. Centrul oferă, pentru prima dată în Ploieşti, alături de Cinema City, o soluţie completă de divertisment care acoperă toate nevoile de distracţie ale clienţilor noştri. Vom continua investiţiile, astfel încât să punem la dispoziţie cel mai bun mix de modă şi divertisment”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România.

Zappa este un concept nou şi inovator în Ploieşti şi cred că va avea capacitatea de a atrage persoane şi din oraşele apropiate, spune şi Israel Vizel, Mall Manager, AFI Palace Shopping Malls Division, cu completarea că “de când am deschis mall-ul, ne-am dat seama că atât tinerii, cât şi adulţii din Ploieşti, nu au la dispoziţie prea multe variante pentru a se distra în oraş. De cele mai multe ori, aceştia sunt nevoiţi să plece în Bucureşti. Acum noi le vom oferi motive pentru a rămâne aici şi a se bucura de aceeaşi atmosferă pe care o caută în capitală”.

Cu peste 1.500 de mp şi o capacitate de 500 de persoane, “Zappa Club & Lounge” oferă multe variante pentru petrecerea timpului liber, precum un restaurant, bar, bowling, biliard, snooker, darts, jocuri electronice, o zonă dedicată pentru concerte live, un club, stand-up comedy şi karaoke. De asemenea, „Zappa Club & Lounge” va acoperi şi o zonă VIP unde clienţii se vor putea bucura de intimitate şi de servicii personalizate.

Investiţia acestui proiect s-a ridicat la peste 1 milion de euro şi a fost finalizată în mai puţin de două luni. Zappa îşi va surprinde clienţii în fiecare săptămână cu spectacole de muzică live, cei mai buni artişti din România, stand-up comedy şi petreceri tematice.

Cu un design modern şi atractiv, clubul este localizat la etajul 1 al centrului comercial AFI Palace Ploieşti, vis-a-vis de cinematograful Cinema City.

AFI Palace Ploieşti deţine peste 100 de branduri renumite naţional şi internaţional, primul patinoar acoperit şi cele mai mari piste de skateboard din judeţul Prahova. În ceea ce priveşte partea de divertisment şi petrecere a timpului liber, AFI Palace Ploieşti pune la dispoziţia vizitatorilor o  gamă largă de variante: un patinoar interior de 500 mp funcţional tot timpul anului, un casino MaxBet, un loc de joacă pentru copii în interiorul mallului, piste de skateboard, un cinematograf Cinema City cu peste 1200 de locuri si 6 sali digitale performante, Cinema XD (cinema virtual 6D), o zonă cu console Play Station şi o selecţie variată de jocuri electronice. Vizitatorii mallului beneficiază de 1.000 de locuri de parcare, dintre care 300 sunt localizate în parcarea subterană.

AFI Europe operează în România din 2005. Compania a dezvoltat şi gestionează AFI Palace Cotroceni, AFI Palace Ploieşti, primul şi singurul mall modern dezvoltat în centrul oraşului Ploieşti, în urma unei investiţii de peste 50 mil. euro, şi AFI Park, cel mai nou şi mai avansat parc de business de clasa A din Bucureşti.