Originar din Israel, Doron Klein are o experiență de peste 15 ani pe piața imobiliară din mai multe țări din Europa Centrală și de Est, cu precădere pe cea din Cehia. El s-a alăturat companiei AFI Europe în 2008, iar din 2011 a ocupat poziția de CEO pentru operațiunile AFI Europe în Cehia, funcție pe care va continua să o ocupe. Doron Klein are un MBA la Universitatea New York din Praga, Republica Cehă, și este fluent în ebraică, engleză și cehă.

David Hay, care a deținut poziția pentru ultimii 7 ani, s-a alăturat AFI Europe în 2006. Pe lângă rolul de CEO al AFI Europe Romania, David a mai ocupat, în trecut, poziția de CEO pentru regiunea Europa Centrală și de Est, fiind responsabil de operațiunile din Cehia, Polonia, Germania, Ungaria și Letonia.

 În România, Doron Klein va lucra alături de o echipă de peste 130 persoane și va conduce operațiunile companiei, prezentă în mai multe orașe din țară. Dintre toate piețele pe care operează, AFI Europe înregistrează cele mai solide operațiuni și cele mai bune rezultate pe piața din România, dispunând de proprietăți și proiecte care includ centre comerciale, clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și mixte, acestea reprezentând o proporție semnificativă a portofoliului de active ale grupului.

„Piața românească este una dinamică, iar noi ne concentrăm să livrăm soluțiile potrivite pentru comunitățile în care suntem prezenți. Aștept cu nerăbdare să contribui la dezvoltarea companiei din România”, a declarat Doron Klein, noul CEO AFI Europe România.

Sub conducerea lui David Hay, AFI Europe România a devenit unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de real estate din țară, iar compania s-a bucurat de o creștere și o extindere continuă. Venitul operațional net al companiei s-a dublat, până la 50 de milioane de euro, iar noi proiecte au fost dezvoltate și finalizate, printre care mallul AFI Ploiești și cele cinci clădiri de birouri AFI Park. În prezent, trei proiecte se află în diferite stadii de dezvoltare, precum proiectul mixt AFI Brașov, ce include birouri și mall, prima clădire din proiectul AFI Tech Park din București și primele 200 de apartamente ale complexului rezidențial AFI City.