Euroweb Romania a realizat in primele sase luni ale anului in curs o cifra de afaceri de 6 milioane de euro, în creştere cu 23% faţă de aceeasi perioada a anului 2007. Valoarea se încadrează în estimările făcute de companie la începutul anului.

Profitul net înregistrat de Euroweb Romania pentru prima jumătate a anului în curs este de 650 000 de euro, depăşind cu 110% estimările companiei.

„Cifrele înregistrate în prima jumătate a anului sunt în concordanţă cu strategia de creştere pe care am stabilit-o pentru această perioadă”, declară Laurenţiu Stan, director general al Euroweb Romania.

„Pe termen lung, ne-am propus o dezvoltare constantă a afacerii, iar 2008 se dovedeşte până în prezent a fi al patrulea an consecutiv de creştere a indicatorilor financiari. Investiţiile importante făcute de Euroweb Romania în 2008 în infrastructura proprie, în valoare totală de 2 milioane de euro, vor susţine cu siguranţă evoluţia ascendentă a companiei, astfel încât este de aşteptat ca rezultatele financiare de la finalul anului să se încadreze în estimările noastre, sau chiar să depăşească aceste valori”.

Euroweb Romania estimează o cifră de afaceri de 13 milioane de euro la finalul anului 2008 si EBITDA de 2 milioane de euro.

Euroweb Romania este unul dintre jucătorii de pe piata de telecomunicaţii din România. Începând cu anul 2005, acţionarul principal al Euroweb Romania S.A. este Invitel Rt., parte a grupului Hungarian Telephone and Cable Corp.

Sursa: Euroweb Romania