Principalele aeroporturi, care sunt deținute de entități ale administrației locale, au raportat doar daune ușoare cauzate de furtună. De exemplu, Aeroportul Internațional Orlando a avut inundații în terminalul principal, copertinele rupte de pe bordurile de plecare și de sosire, resturi pe pistele avioanelor și un semn de trafic rupt.

Nu este clar încă ce pagube va rezulta uraganul Irma pentru companiile aeriene, dar vor suferi, fără îndoială, pierderi uriașe din cauza miilor de zboruri anulate. O veste bună, totuși, este aceea că daunele vor fi atenuate de faptul că nu este sezonul călătoriilor.

Toate aeroporturile recomandă pasagerilor să verifice dacă zborurile lor se vor desfășura conform programului și dacă vor avea un loc disponibil.

Cel mai mare aeroport al statului, Miami International Airport, gestionează de obicei aproximativ 800 de zboruri pe zi, însă a declarat miercuri că doar aproximativ jumătate din zborurile sale operează

„Operațiunile complete de zbor de către toate companiile aeriene sunt așteptate în acest weekend”, au transmis reprezentanții aeroportului.

Aeroportul din Tampa, a afirmat ca 60% dintre cele 400 de zboruri s-au desfășurat miercuri, de la aproximativ 30% marți. Acesta a spus că se așteaptă ca operațiunile complete să fie reluate până la sfârșitul săptămânii.

Aeroportul Fort-Lauderdale-Hollywood International Airport  a declarat că a operat circa 55% din zborurile sale zilnice, marți, și se așteaptă ca mai multe zboruri să se poată efectua în curând.

Aeroportul Jacksonville a reluat zborurile marți, desfășurând aproximativ 39% din cele 160 de zboruri zilnice. Se așteaptă ca numărul zborurilor să crească în fiecare zi.