Adrian Minune a trecut în aceste zile prin clipe de groază. Soţia sa, Cati, a fost operată de urgenţă. Artistul a dat și primele declaraţii despre starea de sănătate a acesteia.

În prima fază, familia a observat că soția lui Adrian Minune nu se dimte tocmai bine. Potrivit surselor Spy News, se pare că acesta s-a simțit rău în ultima perioadă. Mai mult, a căzut din picioare în casă. Familia celebrului cântăreț s-a îngrijorat maxim. Imediat au început să îi facă lui Cati o serie de investigații amănunțite în țară. În final, artistul a decis că cea mai bună alegere este să-și ia soția și să plece cu ea în Turcia.

Ajunsă acolo, soția lui Adi Minune a ajuns la spital și a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Ulterior, Adrian Minune a oferit și primele declarații despre starea de sănătate a jumătății sale. El declarat că, în prezent, Cati se simte bine, a depăşit cu bine operaţia.

”Doamne mea este bine acum și sunt fericit. Dumnezeu mai dă și după oamenii care sunt lângă tine. Live-ul acesta rămâne toată viața pentru toți cei care au fost lângă mine în timpul acesta. Sunt obosit, nespălat de două, trei zile. Sunt fericit că este Cati a mea bine, ca nou nouță e totul ok. O iubesc”, a spus Adrian Minune pe Facebook.

Cati Simionescu este alături de treizeci de ani de celebrul manelist și i-a oferit acestuia trei copii: Carmen, Adriana si Adrian Jr. Cei doi s-au căsătorit în anul 2004. Ei se știau însă de când Adrian Minune avea doar 13 ani. Adi Minune și Cati Simionescu s-au cunoscut prin verișoara bunicii solistului. Cati era fiica acesteia. Mai mult, se pare că la începutul idilei lor, Adrian Minune s-a chinuit din răsputeri să o cucerească, ajungând să îi cânte chiar și serenade. Efortul cântărețului a dat roade iar acum cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizz.