De câteva zile încoace, cei care ar urma să ne conducă, respectiv PNL, USR-PLUS și UDMR se certă pe ministere la Vila Lac. Toată lumea a auzit despre acest loc unde se fac și se desfac destinele României, însă nu mulți știu despre ce loc este vorba cu adevărat. Acum, un important lider politic a spus adevărul despre Vila Lac. „Parcă e un blestem acolo”, a scris Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației. El a dat detalii despre locul în care se decide soarta României.

„Când ți se spune, cu nonșalanță, pentru prima dată „ne vedem la Vila Lac”, e momentul, adesea înșelător, când simți că ai ajuns în cercul restrâns al puterii care contează.

„Vila Lac” e, de fapt, un complex de 3 vile oarecare în exterior și superbe în interior. Din momentul în care intri în parcul înconjurător până la ieșire te simți „cineva”. Pot înțelege că cei slabi de înger simt acolo adierea privilegiilor care îi așteaptă dacă pun mâna pe o funcție. E, însă, un sentiment înșelător. Odată în funcție te așteaptă cotidianul atacurilor, muncii sub permanent stres, interminabilele ședințe de psihoterapie în grup în trebuie să-i asculți pe membrii nemulțumiți ai propriului partid…

Ședințele de la Vila Lac: Nu a ieșit nimic bun din ele

Am avut nenumărate ședințe la Vila Lac. Toate au un lucru în comun: nu a ieșit nimic bun din ele. Parcă e un blestem acolo. Un blestemat loc paradiziac”, a scris pe Facebook Daniel Funeriu.

La Vila Lac au loc noi negocieri pentru formarea unei majorități care să asigure trecerea Guvernului la votul Parlamentului. Discuțiile de sâmbătă au fost extrem de tensionate, fiecare parte dorind să câștige cât mai mult de pe urma tratativelor purtate în spatele ușilor închise. PNL cerea premierul și Camera Deputaților unde îl voia pus pe Ludovic Orban, în timp ce cei de la USR-PLUS solicitau și ei Camera Deputaților dar pentru Dan Barna.