Mihaela Rădulescu i-a fost infidelă primului ei soț

De-a lungul vieții ei, Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de mai multe ori și a avut mai mulți parteneri de viață. În 1988, ea a devenit soția lui Bogdan Rădulescu, căruia i-a păstrat numele de familie și după ce au divorțat, numele ei de fată fiind „Țiganu”.

Cei doi au fost căsătoriți nouă ani de zile, din 1988 până în 1997, când au decis să o ia pe drumuri separate din cauza infidelității ei, potrivit verișoarei primare a lui Bogdan Rădulescu – Cristina Ioana Dragu. Ea a povestit marți, 25 iulie 2023, cum s-au cunoscut cei doi și cum a fost nunta lor.

„Era un bărbat foarte frumos. S-au cunoscut la facultate că și ea a făcut tot IEFS, dar în timpul căsniciei ea nu a fost fidelă și s-a terminat tot. S-au căsătorit pe 4 decembrie 1988 . Am fost la cununie deși aveam un bebeluș de o luna și jumătate. Petrecerea după cununie au făcut-o acasă. O iubea enorm. Era leșinat după ea.

Chiar și după ce s-au despărțit au mai vorbit. Însă după Revoluție, când a devenit mai cunoscută, a renunțat să mai vorbească cu noi. Probabil era mai ocupată… nu știu ce să zic.

Ulterior, Bogdan Rădulescu a mai fost căsătorit o singură dată cu o fata care era stewardesă, Diana, și de care s-a despărțit după 2 ani. Apoi a mai fost 4 ani de zile cu o fată cu care urma sa se căsătorească. Nu am ințeles de ce s-au despărțit. De- atunci a avut doar relații pasagere dar în ultimul an a fost singur”, a declarat ea, marți, în cadrul unui interviu acordat pentru Click!.

Mihaela Rădulescu nu a participat la înmormântarea primului ei soț

Vă amintim că Bogdan Rădulescu a decedat pe data de 30 ianuarie 2023 la doar 56 de ani, după ce a pierdut lupta împotriva cancerului, însă Mihaela Rădulescu nu a participat la înmormântarea sa, chiar dacă i-a fost soție timp de nouă ani și i-a păstrat numele de familie.

„Am încercat să luăm legătura cu ea. Un prieten de-ai lui Bogdan i-a scris, dar nu a răspuns. Nu ne așteptăm să vină, dar măcar un mesaj sau o coroană, mai ales că i-a purtat numele și încă i-l poartă”, a zis Cristina Ioana Dragu.

Mihaela Rădulescu a divorțat de trei ori

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori. Între 1988 – 1997, a fost măritată cu Bogdan Rădulescu, între 1997 – 1999, a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Junior, între 2004 – 2008, a fost măritată cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg (cu care are împreună un fiu, numit Ayan), iar din 2014 și până acum, este partenera de viață a sportivului austriac Felix Baumgartner.