Premierul Florin Cîțu surprinde pe toată lumea! Șeful Guvernului dovedește don nou că are o părere foarte bună despre el.

Chiar dacă nu cunoaște cât costă o pâine în România, Cîțu se vede ca un adevărat vârf de lance și se laudă public cu asta.

Premierul Florin Cîțu surprinde pe toată lumea! Poza cu subînțeles

Astfel, șeful Guvernului a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de coechipierii din echipa în care a jucat fotbal, în perioada petrecută în tinerețe în SUA.

Cîțu a însoțit poza de mesajul: „Am sau nu am tricoul cu numărul 9?”, aluzie la faptul că ar fi jucat pe postul de atacant.

Din postare se poate înțelege că Florin Cîțu se vede a fi un atacant al PNL și al politicii din România.

Ne se cunoaște câte goluri a dat Florin Cîțu în SUA, dar rezultatele, rău-voitorii ar putea spune golurile activității sale de vârf de lance al Guvernului român sunt cunoscute de toată lumea.

PNRR – gol sau ratare a Guvernului Cîțu?

În context, Premierul Florin Cîțu a declarat că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) ar trebui aprobat în ultima săptămână din septembrie.

Totodată, acesta a infirmat informațiile apărute în presă potrivit cărora banii acordați prin Plan ar putea fi condiționați de reformele din justiție.

”Pe PNRR am trimis vineri ultimele comentarii. Din discuțiile pe care la am cu ministrul Ghinea ar trebui să fie aprobat PNRR în ultima săptămână din septembrie.

Am văzut o informație în spațiul public care este exagerată, legătura dintre reforme în justiție și bani prin PNRR nu este adevărat. Sunt câteva lucruri acolo care sunt de bun simț dar n-au nicio legătură cu reforma în justiție așa cum vrem noi s-o facem.

PNRR n-o să fie condiționat de reforma în justiție, cum ne-am asumat-o în MCV. Sunt doar câteva borne, de exemplu, clarificări.

Vă dau un exemplu: ca în România legile, după ce sunt modificate prin amendament, să fie publicată întreaga lege cu noul amendament, noua formă, nu doar amendamentele. Să fie mai clar pentru toată lumea care este ultima formă. Acesta este un exemplu de modificare care apare în PNRR”, a afirmat Florin Cîțu.

Trebuie amintit că Guvernul Cîțu a prezentat dezvoltarea prezentă și viitoare a României ca strâns legată de banii care vor fi acordați prin PNRR.


Sursa foto: Instagram.