Într-un interviu acordat pentru Click, Teo Trandafir a vorbit despre o perioadă mai dificilă din viața ei. Aceasta a trecut prin dificultăți la fel ca oricare persoană. De la vârsta de 14 ani, prezentatoarea tv era extrem de stresată. Își dorea să intre la cel mai bun liceu din oraș pentru ca apoi să meargă mai departe la facultatea dorită.

Totodată, aceasta mai susține că se simțea neînțeleasă, iar familia ei îi dădea sfaturi pe care la acel moment nu le înțelegea.

„La 14 ani eram stresată, pentru că doream să intru la cel mai bun liceu din oraș, ca apoi să intru la facultate. La acel liceu, procentul copiilor care se îndreptau către studii superioare era de 98%.

Eram într-o căutare, fierbere, neînțelegere, eu nu înțelegeam pe nimeni și nimeni nu mă înțelegea pe mine, părinții mei îmi spuneau cuvinte pe care nu le înțelegeam. Nu înțelegeam de ce trebuie să mi se spună atunci ce poduri voi traversa în viață, peste ani”, a declarat Teo Trandafir pentru Click!

Teo Trandafir s-a schimbat în ultimii ani

Prezentatoarea tv susține că nu înțelege când a reușit să se transforme atât de repede. Totodată, ea a mai vorbit și despre un moment emoționant din viața ei. Aceasta a descoperit mai multe scrisori pe care le-a scris când era adolescentă și a fost șocată de faptul că nu și-a schimbat deloc stilul.

„Nu îmi aduc aminte decât că eram foarte apropiată de felul meu de a gândi de acum. Mi-am dat seama după niște scrisori pe care le-am găsit după un sfert de veac. Vorbeam cam cu aceeași oameni cu care vorbesc și astăzi.

Eram, după părerea mea, foarte răzvrătită. După părerea celor din jur, eram foarte cuminte. Dar eu nu-mi amintesc așa. Eu îmi amintesc niște pe care probabil n-am știu să le exteriorizez sau nu am vrut’, a mai adăugat Teo Trandafir, pentru sursa citată anterior.