Într-un interviu acordat pentru ciao.ro, Teo Trandafir a făcut o serie de dezvăluiri fără precedent despre relațiile pe care le-a avut. Mai exact, prezentatoarea tv susține că a crezut la un moment dat în dragostea la prima vedere și chiar a trăit această experiență de două ori, în etape diferite ale vieții.

Prima oară, Teo a simțit aceste trăiri când era foarte tânără, iar ultima oară, același lucru i s-a întâmplat la o vârstă când deja devenise matură, însă după aceea nu s-a mai lăsat convinsă de genul acesta de iubire, ci despre o altfel de dragoste.

„Prima oară eram foarte tânără și el era un bărbat tânăr și foarte frumos; a doua oară s-a întâmplat la maturitate. Dar nu mai cred în dragoste la prima vedere. Cred în dragostea trecută prin foc și sabie”, a declarat prezentatoarea tv, pentru ciao.ro.

Teo Trandafir, despre fostele relații

În ceea ce privește o eventuală posibilitate ca bărbații din viața ei să fi fost complexați de cultura generală pe care prezentatoarea o are și de modul diferit în care aceasta privește lucrurile, Teo Trandafir a subliniat faptul că nu s-a pus problema de așa ceva.

„Mă gândesc că nu i-a împiedicat absolut nimic să mă ajungă. Dacă și-ar fi dorit într-adevăr să aibă o cultură generală și un statut, ar fi trebuit să și le clădească până în momentul întâlnirii noastre. Să ajungi într-un loc și apoi să te miri că ai ajuns acolo, mi se pare lipsă de înțelepciune”, a mai adăugat ea.

Totodată, prezentatoarea tv a mai precizat că a fost întotdeauna realistă și a încercat, de-a lungul carierei, să privească mereu în jos, pentru a clădi lucruri cu ceea ce avea la îndemână. Ea susține că nu îi lipsește absolut nimic în momentul de față și a renunțat și la așteptările pe care le va avea.

„Aș minți să spun că îmi lipsește ceva sau am eu așteptări prea mici și nu cer de la viață bani mulți, casă la Miami. Eu nu înțeleg lucrurile așa, dimpotrivă, le-am înțeles invers.

Teo Trandafir a mai adăugat că viața a învățat-o nenumărate lucruri, dezamăgiri, dar și situații plăcute, însă se mulțumește cu tot ce a dobândit până acum.

”Am înțeles că succesul se clădește privind în jos ca să nu cazi în cap, să vezi treptele. Așteptările ți le clădești pe ce ai în spate, pe ceea ce deții. Oamenii aici greșesc și se dezamăgesc. Își creează niște așteptări imposibil de atins. Mie nu îmi lipsește nimic, pentru că în acest moment lucrez pentru ceva ce se va întâmpla. Toată cariera mea m-am uitat în jos și nu mi-am dat niciodată seama de succesul meu, pentru că nu m-am uitat în sus.”, a încheiat Teo, pentru Ciao.ro.