Cristina Ich a fost întrebată la emisiunea lui Măruță despre numele ei real și intenția vedetei de a și-l schimba. Ea a mărturisit că în realitate numele ei din buletin este Cristina Micu, dar în curând va fi schimbat.

„În curând”, a spus aceasta, precizând că în buletin numele ei este acum Cristina Micu, dar în curând va apărea Cristina Ich.

„Este singurul lucru pe care nu aș vrea să-l explic vreodată”

În ceea ce privește circumstanțele care au dus la schimbarea acestui nume și cum și l-a ales, Cristina Ich spune că este un subiect sensibil și nu ar vrea să explice.

„E o poveste lungă și personală. Este singurul lucru pe care nu aș vrea să-l explic vreodată. Nu înseamnă eu din germană. Nu sunt atât de lipsită de imaginație. Este o poveste, dar destul de încărcată pentru mine și aș vrea să trec peste. Eu cred că numele acesta mă va ajuta într-un fel”, a spus vedeta.

De asemenea, Cristina Ich a precizat că se prezenta cu acest nume de mult timp, încă dinainte de a apărea pe Instagram cu el.

„În 2009-2010, m-am prezentat cu numele acesta pe platforma de Instagram. Eu cu numele acesta deja mă prezentam tuturor oamenilor pe care-i cunoșteam la momentul respectiv. Eu spuneam întotdeauna Cristina Ich, nu spuneam niciodată Cristina Micu. Nu a fost o ceva legat de platforma de Instagram.”

Cristina Micu ține de trecutul pe care l-a lăsat de mult în urmă

Întrebată cum au reacționat părinții despre această schimbare de nume, Cristina Ich a spus că tocmai aici este „situația sensibilă” și nu dorește să o dezvolte. Ea a precizat totuși că numele ei aparține tatălui ei biologic și vrea să-l schimbe pentru a nu mai fi legată de această viață pe care a lăsat-o în urmă de mult timp.

„Nu vreau să mă lege absolut nimic de viața pe care eu am lăsat-o îngropată cu ani în urmă și pentru care eu m-am resemnat și nu am vrut să vorbesc vreodată despre ea. Este sensibil acest subiect pentru mine”, a mai precizat ea.

De asemenea, ea a mai dezvăluit că în curând va avea și propriul brand care-i va purta numele și Cristina Ich este un nume „mult mai sonor”, „mai internațional”.

„O să scot în curând și propriul meu brand. Numele este mult mai sonor, mult mai internațional decât dacă ți se spune Cristina Micu.”

Sursă foto: Instagram