Liviu Dragnea ar fi putut să rateze eliberarea? Fostul șef PSD nu a obținut un punctaj bun

Potrivit procurorilor, Liviu Dragnea nu a fost interesat și de alte activități din penitenciar, în afara celor legate de muncă. Totuși, avocații acestuia nu sunt de acord cu ipoteza.

Astfel, apărătorii fostului lider PSD spun că Liviu Dragnea a luat parte la activitățile religioase și a avut activitate publicistică, redactând timp de câteva luni o revistă a secției în care era deținut.

Ce spun avocații?

„Mai mult decât a făcut vorbire în scris că a participat la activitățile religioase și a avut o initiativă foarte frumoasă și începând cu luna octombrie 2020, în urma insistențelor sale repetate, i s-a admis realizarea unei reviste a secției în care este încarcerat și începând cu luna noiembrie a început să redacteze această revistă până în luna martie, când revista a fost sistată, acesta fiind introdus pentru a treia oara, nelegal, în carantină.

Ca urmare a redactării revistei, a primit chiar recompensa care a constat în ridicarea sancțiunii disciplinare, precum și credite”, au transmis avocații.

Liviu Dragnea, din nou la pușcărie?

Invitat marți seara la emisiunea Subiectiv de la Antena 3, fostul premier al României Adrian Năstase a vorbit despre modul ȋn care va arăta scena politică din România ȋn lunile următoare, având ȋn vedere congresele așteptate ȋn mai multe partide importante, dar și despre fraudarea alegerilor ȋn viitor.

„O problemă pentru PSD va fi modul în care privește relația cu Dragnea. Problema nu este de a-l primi în partid, în conducere. Dragnea poate fi folosit împotriva PSD. Dragnea are posibilitatea să adune din zona suveranistă. Nu-mi închipui că Dragnea va scăpa de atenția procurorilor”, a mai declarat Adrian Năstase.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea