Ciprian Ciucu, consiler general al Primăriei Capitalei susține că primarul general este nașa noului șef de la RADET și că acesta ar ocupa această funcție importantă, tocmai pentru că este într-o relație apropiată de Gabriela Firea.

„Politica de clan. Am prins-o cu minciuna

Cum este definită politica de clan în câteva cuvinte? Simplu: promovarea personelor cu care ești în relații de familie (rudenie sau alianțe) în detrimentul persoanelor competene și merituoase. 
Vă mai aduceți aminte, multe ziare au preluat știrea atunci, când am somat-o pe Gabriela Firea să infirme sau să confirme dacă este nașa tipului pe care l-a pus șef la RADET? Firea nu a zis nimic, dar a pus biroul de presă să infirme printr-un comunicat, citez: “”1. Desi este o ipoteza care vizeaza viata privata a Primarul General, va informam ca Gabriela Firea NU este nasa de casatorie a domnului Alexandru David Burghiu”.

Dar ce avem noi aici, în acestă fotografie? Avem așa: 
1) Doi tineri însurăței, familia Burghiu;
2) Trei primari, dar doar unul este în exercițiul funcțiunii; 
3) Primarul care oficiază, cel care poartă tricolorul, este primarul Sangovului, cel căruia PMB, la inițiativa primarului Firea îi construiește, LA SNAGOV, un liceu.

Politica de clan este des întâlnită în Asia Centrală, în “stanuri” și am mai întâlnit-o și prin Balcani. Astăzi este la București. Instituții întregi sunt populate cu oameni dintr-un anumit orășel sau dintr-o regiune. De exemplu, în instituția X 90% din angajați sunt din satul Y.

Acum depinde de voi dacă credeți că merită sa dati mai departe… La TV, merge mai greu zilele astea.

Aștept comunicatul Primăriei…

#politicadeCLAN”, scrie Ciucu pe facebook.