Ion Cristoiu crede că DIICOT vrea să mușamalizeze și chiar să oprească ancheta în cazul crimelor din Caracal pentru că Gheorghe Dincă ar face parte dintr-o rețea de proxeneți, conform antena3.ro.

„Vreau să remarc trezirea la realitatea a lui Klaus Iohannis, care era complice al STS. Sunt complici și în rândul nostru în presă. În transcriptul de la domnul Cumpănașu se vede încă odată, aberațiile operatorilor. Până acum această instituție misterioasă militarizată a României a fost protejată. Klaus Iohannis a atras atenția și am văzut că STS are o problemă și nu doar cu localizarea. Cred că asta e marea victorie a zilei, că sunt și probleme la STS.

Dincolo de asta, avem o problemă mare cu DIICOT. În declarația de duminică de la prânz spune că criminalul a recunoscut. A recunoscut ce? Că după ce spui că ai recunoscut că ai ucis te duci la cadavru și începi să povestești. Anchetatorul nu crede ce spune criminalul până nu vede probele. DIICOT vrea să mușamalizeze totul, să oprească ancheta. Cred că domnul era într-o rețea de proxeneți. Așa s-a dus la el i-a zis să recunoască, să spună că e nebun, că deja asta se proiectează. Dacă vom spune că e parte dintr-o rețea, trebuie cercetări.

De două zile spune doar: am ucis-o! Cadavrul, cenușa, rămășițele trebuie găsite în 10 minute”, a spus Ion Cristoiu.