Noul X1 Carbon este cel mai uşor Ultrabook de 14 inch de pe planetă, cel mai subţire ThinkPad construit vreodată şi cel mai rezistent ThinkPad din istoria brandului.

Cele opt specificaţii militare de rezistenţă sunt certificate de testele în condiţii extreme de praf, vibraţii, căldură, altitudine, apă şi umiditate, la care a fost supus noul Mystique.

Chiar şi în design-ul său ultrasubţire, noul X1 Carbon este mai răcoros decât oricând, datorita ventilatorului reproiectat de la zero pentru a asigura aceeaşi performanţă silenţioasă şi răcoroasă pe care clienţii o aşteaptă de la orice ThinkPad.

Noul X1 Carbon oferă 9 ore de autonomie la o singură încărcare, iar tehnologia RapidCharge încarcă bateria până la 80% în mai puţin de o oră.

Prețul laptopului ThinkPad X1 Carbon Mystique începe de la 1.149 euro.

“Ne aşteptăm să vindem 1.000 de unităţi, în acest an, în România. Piaţa IT este în uşor declin în acest an, cu un digit, dar evoluţia acesteia va depinde de ceea ce se va întâmpla în zona de vânzări pentru public. Deocamdată, nu putem ştii cum va evolua piaţa privată a companiilor”, a spus reprezentantul Lenovo pentru România şi Bulgaria, Aurel Neţin.

Sabine Lob, product manager la Lenovo, a arătat că se aşteaptă ca în întreaga regiune a Europei de Est şi Turcia, compania să vândă între 2.000 şi 3.000 de bucăţi.

Te-ar putea interesa și: