În ediția de astăzi a reality-ului “Exatlon”, difuzat începând cu ora 19:45, la Kanal D, telespectatorii vor avea parte de momente dramatice, conform unui comunicat al televiziunii. 

Momente dramatice se vor derula astăzi în fata concurenților, în momentul în care Roxana Vancea, de la Faimoși, și Corina Petruț, din echipa Războinicilor vor intra pe traseul sportiv. Încă din prima parte a jocului, inelele de pe traseu le pun în încurcătura pe ambele concurente, însă accidentarea Razboinicei oprește jocul, aceasta acuzând dureri la coloana vertebrală. În momentul în care Corina Petruț se prăbușește și își striga durerea, toți membrii echipelor, dar și medicii intervin rapid, conștienți de gravitatea situației.  

Primul coleg care îi sare in ajutor concurentei accidentate este Alin Andronic, acesta repetându-i fetei să nu se miște, fiind conștient că starea de sănătate a fetei s-ar putea agrava. Și Roxana Vancea dă dovada de fairplay, aceasta alearga într-un suflet spre Corina, în momentul în care îi aude strigătele de durere.