Unul dintre cele 25 de exemplare Pagani Zonda F construite de italieni a fost făcut zob pe autostrada A10 din Genova. Şoferul, un german cu cetăţenie italiană a pierdut controlul maşinii, care potrivit autorităţilor italiene rula cu 320 de km/h, şi s-a răsucit pe autostradă, înainte de a se opri în gardul de protecţie de pe sensul opus.
Acesta se pare că se întrecea un automobil Mercedes pe care l-a şi lovit atunci când a pierdut controul maşinii.

Şoferul a scăpat nevătămat, însă pasagerul din dreapta, o tânară de 21 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceasta nu este prima ispravă a germanului, acesta fiind prins de poliţie anul trecut mergând cu 320 de km/h la volanul unui Lamborghini Gallardo.

Pagani Zonda F a fost produs doar în 25 de exemplare, lucru care îl face unul dintre cele mai exclusiviste modele din lume.

Pagani Zonda F are un motor V12 de 7,2 litri şi 650 de cai putere. Maşina ajunge de la 0-100 km/h în 3,6 secunde, iar viteza maximă este de 360 de km/h. Pagani Zonda F are un preţ de 1,5 milioane de dolari.
<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/NRb72mzDoDY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Te-ar putea interesa și: