In cazul lucrarilor de hidroizolatii calitatea este obtinuta prin intermediul materialelor utilizate care asigura gradul de impermeabilitate potrivit constructiei si spatiului care se doreste a fi hidroizolat.

Tipuri de materiale potrivite lucrarilor de hidroizolatie – Pentru terase, fundatii, subsoluri, pereti s.a.

Demararea lucrarilor de hidroizolatie, pentru constructia initiala sau pentru aplicatii ulterioare, implica colaborarea cu o companie specializata in acest tip de proiecte.

Specialistii companiei Milucon asigura servicii de expertiza, constand in:

  • Evaluarea spatiului;
  • Identificarea variantei de aplicare a materialelor potrivite pentru fiecare proiect in parte;
  • Timpul aproximativ de lucru si costurile investitiei.

In functie de locul de aplicare, se vor utiliza materialele corespunzatoare si modalitatile de aplicare ale acestora pentru lucrari hidroizolatii de exceptie:

Hidroizolatii – Aplicare membrana bituminoasa

Aplicarea membranelor bituminoase reprezinta metoda principala pentru prevenirea infiltratiilor, potrivita atat fundatiilor, subsolurilor, tunelurilor dar si teraselor sau acoperisurilor de cladiri, fie ca se doreste sau nu si instalarea straturilor potrivite pentru plantarea vegetatiei.

Aceasta metoda clasica presupune asezarea unui covor negru fabricat din bitum, care optimizeaza structurile cladirilor prin prevenirea infiltratiilor apei.

Hidroizolatii – Aplicare membrane poliuretanice

Hidroizolarea cu ajutorul membranelor poliuretanice reprezint un proces de aplicare a solutiilor lichide obtinute prin polimerizarea compusilor chimici specifici, fiind recomandate pentru suprafetele din beton.

Hidroizolarea cu astfel de solutii se realizarea rapid si omogen, gratie membranelor remarcabile provenite din alaturarea rasinilor poliuretanice si alte substante chimice.

 

Hidroizolatii – Aplicare membrana PVC

Membranele PVC reprezinta o solutie moderna de hidroizolare, rezistenta la actiunea razelor ultraviolete si microorganismelor (bacterii, fungi, spori) cauzatoare de mucegai, igrasie si alte efecte nocive asupra structurilor.

Hidroizolatia realizata cu ajutorul membranelor PVC este optima pentru terase si are aplicabilitate diversificata, fiind potrivita si pentru rezervoarele si tancurile de apa.

Caracterizata de flexibiliatea in montajul facil si rapid, membranele PVC ofera aderenta perfecta, creand suprafete hidroizolate moderne, estetice pentru terase cu unghiuri diferite de inclinatie, sisteme vizibile sau balastate sau acoperiri industriale in sarpanta.

Din punct de vedere tehnic, modalitatea de aplicare a acestor membrane consta in fixarea mecanica si prin termosudare pentru alcatuirea legaturilor omogene, care au capacitate portanta ridicata.

MILUCON – Companie autorizata pentru realizarea lucrarilor performante de hidroizolatii

Pe langa selectarea materialelor adecvate pentru fiecare lucrare in parte, obtinerea rezultatelor exceptionale in materie de hidroizolatii implica respectarea modalitatilor de aplicare si alte aspecte tehnice, precum:

  • Colaborarea eficienta intre arhitecti si inginerii proiectanti ai firmelor de instalatii si hidroizolatii;
  • Urmarea clara a instructiunilor de montaj impuse de producator, in conformitate cu normativele de hidroizolatii impuse de legislatia in vigoare;
  • Precizia instalarii sistemelor de hidroizolatie potrivite zonei, prin asigurarea elasticitatii membranei, care sa genereze rezultate pozitive la temperaturile minime din perioada iernii;
  • Respectarea stratificatiei stipulate de companiile producatoare;
  • Verificarea calitatii lucrarilor efectuate – Realizarea probei de inundare cu apa.

Pentru siguranta calitatii lucrarilor de hidroizolatie este importanta cercetarea optiunilor de aplicare corespunzatoare constructiilor, precum si decizia de colaborare cu specialistii MILUCON.

Date de contact