„Invităm toți abonații noștri să spună Bye Bye WiFi, să scape de grija căutării de rețele wireless sau de parole și să se bucure de avantajele Supernet 4G, rețeaua certificată si garantată pentru toți utilizatorii, fără să se mai gândească la traficul consumat. Dorim să le oferim o experiență superioară de utiizare nu doar în țară, dar și în roaming, astfel că am dublat beneficiile de date, voce și SMS și pentru românii care călătoresc, în vacanță sau pentru afaceri”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Toți utilizatorii care achiziționează sau reinoiesc un abonament promoțional Super Red, Red și Smart pot activa opțiunea Bye Bye WiFi și primesc un pachet de beneficii care îi ajută să renunțe la căutarea unei conexiuni WiFi.
Astfel, pentru abonamentele Smart, utilizatorii beneficiază gratuit, în primele două luni, de optiunea ByeBye WiFi, iar după această perioadă vor plăti 3 Euro pentru 2GB suplimentari de trafic de date.

Pentru abonamentele RED, clienții primesc gratuit, în primele trei luni, opțiunea Bye Bye WiFi, precum și minute și date duble, în roaming. După perioada de trei luni, abonații vor plati 5 Euro pentru 5GB suplimentari și își vor păstra și beneficiile duble în roaming

Pentru abonamentele Super RED, opțiunea gratuită Bye Bye WiFi de trafic nelimitat este valabilă timp de trei luni de la activare, pentru consumul de date efectuat pe teritoriul României, și timp de zece zile din primele trei luni de la activare, pentru consumul de date efectuat în Uniunea Europeană, Turcia, Albania, Elveția, Gibraltar, Insulele Reunion, Islanda, Liechtenstein și Norvegia . După perioada de trei luni, abonații vor plati 5 Euro pentru 5GB.