Procesul de alegere a unei noi echipe de conducere pentru CEC Bank, demarat în iulie 2019, a fost finalizat. Astfel, ca urmare a nominalizării de către Adunarea Generală a Acţionarilor CEC Bank S.A. şi a aprobării primite de la Banca Naţională, noua echipă de conducere a CEC Bank este formată din:

Director general: Bogdan Constantin Neacșu, Președinte al Comitetului de Direcție

Director: Mihaela Lucica Popa, Prim-Vicepreşedinte al Comitetului de Direcţie

Director: Mirela Iovu, Vicepreşedinte al Comitetului de Direcţie

Noul Director general, Bogdan Constantin Neacşu, a declarat: „Sunt profund onorat de încrederea cu care am fost investit de Acționarul Băncii și sunt convins că, în acest an cu semnificații istorice, vom reuși să continuăm povestea scrisă cu succes pe parcursul a 155 de ani. Suntem cea mai mare banca românească cu capital integral de stat, cu cea mai extinsă rețea teritorială, iar rolul nostru trebuie să transceada acum spre cel de prim susțînător al economiei românești. Vom continuă să susținem cu precădere IMM-urile și agricultură, acordând o atenție deosebită și relației cu populația României.

Ne dorim să le oferim clienților noștri o experiență pozitivă cu Banca, inclusiv în mediul online, în condiții de siguranță, rapiditate și accesibilitate. Pentru perioada următoare, ne-am propus o eficientizare a activității, cu impact direct în relația cu clienții. Avem planuri ambițioase, însă am încredere că viziunea și dinamismul, alături de experiență și expertiză noii echipe de conducere reprezintă un temei solid pentru a realiza toate obiectivele asumate.”