Muzica populară românească l-a pierdut pe Mile Povan, pe numele său Mihai Leric. Regretatul artist ar fi fost găsit decedat în propria casă, din Arad, conform informațiilor publicate de Glasul Aradului.

Muzica populară românească l-a pierdut pe Mile Povan

Hora TV a făcut un anunț în acest sens. Postarea a strâns imediat mii de reacții.

„Câtă tristețe și câtă durere în lumea muzicii populare, l-am pierdut pe colegul nostru drag Mile Povan! Drum lin spre rai prieten și coleg drag!”, a scris Hora TV, într-o postare realizată pe Facebook.

Oamenii au reacționat imediat și au transmis mai multe mesaje: „Off Doamne… Condoleanțe! Din nou o mare pierdere”; „Dumnezeu să îl odihnească!”; „Dumnezeu să îl ierte, condoleanțe familiei”; „Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei multă putere să poată trece peste această grea încercare!”. Acestea sunt doar câteva dintre reacții.

Prietenii regretatului artist sunt în stare de șoc

De asemenea, prietenii regretatului artist sunt în stare de șoc. Apropiații lui au transmis că acesta nu răspundea la telefon.

Mai mult, fratele lui a decis să spargă ușa apartamentului. Din nefericire, imaginea a fost una șocantă. Trupul acestuia zăcea fără suflare în locuință.

La rândul lor, vecinii regretatului artist au transmis că acesta nu răspundea la telefon. Totodată, mașina era parcată în fața blocului.

„Mile nu răspundea la telefon, iar mașina era parcată în fața blocului. Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Am înțeles că fratele lui a luat hotărârea să spargă ușa să vadă dacă nu este în casă”, au transmis vecinii.

Amintim că regretatul cântăreț de muzică populară era foarte îndrăgit de fani. Acestea îi făcea pe cei din jur să se simtă bine oriunde mergea.

Acesta avea mai multe melodii postate pe internet care erau ascultate de persoane din întreaga lume. De exemplu, piesa „Sunt un musafir în viata mea” a strâns un milion de vizualizări și aproape 6 mii de aprecieri.

Lumea muzicii a pierdut mai mulți artiști în ultima vreme

Amintim că lumea muzicii a pierdut mai mulți artiști în ultima vreme. Gabi Stângău, un tânăr violonist în vârstă de 32 de ani dintr-o comună din Maramureș și-a pierdut viața în urma unui tragic accident.

El a pierdut controlul ATV-ului pe care îl conducea, a pătruns într-un șanț și s-a oprit în gardul metalic al unei proprietăți. Polițiștii de la Biroul Rutier Baia Mare au fost alertați pentru a interveni într-un accident rutier survenit în localitatea Dumbrăvița.