Doliu în lumea filmului! Era o fire optimistă

Doliu în lumea filmului! În vârstă de 67 de ani, actrița a dus in ultimele luni o luptă grea cu cancerul, scrie presa locală. Familia nu a făcut niciun anunț oficial, dar spitalul unde era internată a confirmat decesul.

Cu o carieră de 45 de ani in lumea filmului, actrița a apărut ultima dată în emisiunea TV Nima Denzongpa. Actorul Surabhi Das, care a interpretat personajul titular din serial, a confirmat decesul fostei sale partenere de platou, spunând:

„Sunt foarte întristat de vestea morții ei Am avut împreună momente grozave în timp ce filmam. Era o fire veselă, optimistă și reușea să se facă plăcută de toți cei din jur”, relatează IndiaExpress.

Bhairavi a lucrat și în industria filmului gujarati

Asociația actorilor de film și televiziune din India a transmis condoleanțe familiei actriței:

„CINTAA transmite condoleanțe în urma dispariției lui Bhairavi Vaidya (membră a asociației 2005).” Actorul Pratik Gandhi și-a amintit de ea ca fiind o persoană „foarte afectuoasă”.

Pe lângă rolurile din industria filmului hindi și numeroasele emisiuni de televiziune, Bhairavi a lucrat și în industria filmului gujarati.

Bhairavi Vaidya
SURSA FOTO: PTC Punjabi

Doliu imens! Doi cunoscuți actori din India au murit în condiții suspecte

În această vară, actorul indian Mohan a decedat în condiții suspecte. Cadavrul actorului a fost găsit de localnici pe o stradă din apropierea templului Thiruparkundram, din Madurai. Actorul, în vârstă de 60 de ani, a jucat în numeroase comedii, mai mult în roluri secundare.

Rolul care i-a adus celebritatea fiind cel din filmul ”Apoorva Sagodharargal”, din 1989, potrivit Hidus Times. Potrivit informațiilor publicate de presa locală, localnicii i-au găsit cadavrul pe o șosea și au anunțat imediat poliția. Potrivit unor surse, actorul în vârstă de 60 de ani se chinuia să-și găsească de lucru și se confrunta cu o criză financiară.

Shivaji și-a câștigat popularitatea în anii 80, jucând în cele mai iubite comedii indiene

De asemenea, actorul indian RS Shivaji a murit, la jumătatea lunii iulie, în circumstanțe neclare. Actorul avea 66 de ani. Distribuit în filmele unor regizori cunoscuți, precum Kamal Haasan, Michael Madana Kama Rajan, Vikram, Sathya și Anbe Sivam, Shivaji și-a câștigat popularitatea în anii 80, jucând în cele mai iubite comedii indiene, scrie The Hindu.

În ultimii ani, Shivaji a primit aprecierile criticilor pentru performanțele sale actoricești din filme precum „Kolamavu” și „Gargi”. Abilitatea sa de a se adapta la diverse roluri a fost recunoscută și apreciată atât de public, cât și de critica de specialitate.

Ultima apariție a fost în filmul  „Lucky Man”

Ultima apariție a lui RS Shivaji pe marele ecran a fost în filmul „Lucky Man”, alături de Yogi Babu, producția fiind lansată în cinematografe cu doar o zi înainte de moartea sa.  Cei care l-au admirat au postat pe social media mesaje de condoleanțe.

Cineastul Ramesh Bala a comentat pe X, fostă Twitter, următorul mesaj:

„Actor de comedie/personaj tamil popular #RSShivaji a murit în Chennai în această dimineață. A jucat în filmul LuckyMan, lansat cu o zi în urmă, și a interpretat, ani la rând, mai multe roluri memorabile, inclusiv #ApoorvaSagodharargal. Fie ca sufletul lui să se odihnească în pace!”