Rona Hartner a scăpat de cancer! Medicii i-au găsit un remediu-miracol

Rona Hartner a scăpat de cancer! În iulie 2023, a fost diagnosticată din nou cu cancer. Boala i-a afectat grav atât plămânii, cât și creierul, unde a avut nouă metastaze.

Inițial, medicii au fost reticenți, însă i-au găsit un remediu miraculos. Remediul primit era recomandat mai degrabă pentru cancerul de piele, ci nu pentru cancerul pulmonar, pe care l-a avut ea, chiar dacă nu este fumătoare. În doar două săptămâni, chimioterapia a început să dea roade. În prezent, se simte bine, face mișcare și merge la Sfintele Biserici pentru a le vorbi oamenilor despre miracolul trăit.

În tot acest timp, i-au fost aproape rudele și prietenii. Mama ei a părăsit Canada pentru a-i fi alături. Fratele și sora ei i-au fost mereu aproape. Au susținut-o moral și Jo, Connect-R și Ozana Barabancea, care i-au transmis încurajări continuu.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni.

E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu. Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație. Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit.

Mai iau niște pastile de securitate. Trebuia să se oprească tratamentul după o lună, dar au zis să mai prelungească tratamentul cu încă o lună. În mod normal trebuia să iau tratamentul între 6 luni și 2 ani, dar când au văzut ce bine merge după două săptămâni au zis să mai prelungească, totuși, cu o lună și jumate, să fie în total două luni, ca să fie siguri.

Pe urmă, o să am un mic polițist în corpul meu, care o să încearcă să dea la cap oricărui cancer care poate să mai apară. Eu m-am trezit într-un timp foarte scurt cu un cancer foarte mare și au zis doctorii să lase un mic polițist în corp. O să am o pastilă, ceva, de luat toată viața”, a mărturisit vedeta pentru Fanatik.

Credința în Dumnezeu a ajutat-o enorm

Vedeta a fost invitată la Sfânta Biserică de anumiți preoți pentru a le vorbi oamenilor despre miracolul prin care a trecut. Pe ea a salvat-o credința în Dumnezeu.

Nădejdea a ținut-o trează și i-a dat optimismul necesar pentru a depăși sumbra perioadă din viața ei.

„Duminica asta, deci alaltăieri, m-a chemat un preot să fac mărturie despre vindecare, despre cum a acționat Dumnezeu în viața mea. Am avut o chestie așa, care nu știu de unde mi-a venit, am zis că mă îmbrac în numele lui Dumnezeu și atunci m-am întins în pat și mi-am imaginat că este scris asupra mea numele lui Dumnezeu, Iisus, Sabaoth, Rapha, mai ales Rapha, că Rapha înseamnă ”Dumnezeu vindecă”.

Preotul ăsta la sfârșitul slujbei le-a zis tuturor să ia o foaie de hârtie, să scrie numele lui Dumnezeu și să pună hârtia acolo unde simt că au o boală, pe inimă, pe frunte, pe mâini. Oamenii au făcut chestia asta, cu credință, el a binecuvântat aceste foi.

Poate or fi și la ei miracole, deci nu știu ce să zic. Se pare că asta e o chestie profetică pe care o fac în tradiția iudaică. Eu nu știam de chestia asta, știi? Mie o evreică mi-a zis, la kabalistici, la ăștia, știi? Cumva, și asta m-a vindecat, că am avut încredere în Dumnezeu”, a explicat Rona Hartner.