Înmormântare Rona Hartner. De ce familie ei i-a pus o coroniță de brad pe cruce?

Înmormântare Rona Hartner. La slujba de înmormântare a regretatei artiste au fost respectate anumite tradițiile catolice.

De exemplu, pe crucea sa, a fost pusă o coroniță de brad. Potrivit tradiției religioase catolice, când un om moare în postul Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, Dumnezeu Fiul, i se pune pe cruce o coroniță de brad. Ea trebuie schimbată în Sfânta Zi a Nașterii Domnului.

Rona Hartner a fost îmbrăcată într-o rochie albă. Pe cap, familia ei i-a pus o coroniță din flori naturale.

A fost înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic din București (Șoseaua Olteniței 7), alături de bunicii și străbunicii ei.

înmormântare Rona Hartner
SURSA FOTO: Playtech Știri
rona hartner inmormantare
SURSA FOTO: viva.ro

Care a fost ultima dorință a Ronei Hartner?

Care a fost ultima dorință a Ronei Hartner? Dorința ei s-a îndreptat către industria muzicală. Ea a aspirat să-și încheie viața folosindu-și darul primit de la Dumnezeu: talentul muzical.

Ultimul ei deziderat a fost să trăiască suficient de mult încât să-și poată finaliza ultimul album, denumit „Eternity”. În data de 21 septembrie 2023, Rona Hartner a făcut publică coperta albumului său.

„Vreau sa nu plec de aici până nu termin discul meu Eternity. Chiar vreau să fac acest album.

Am să îl fac chiar dacă nu știu dacă mă voi mai ține pe picioare”, le-a spus ea admiratorilor într-o transmisiune live pe contul ei de Facebook.

Eternity
SURSA FOTO: Facebook, Rona Hartner

Care a fost cel mai mare regret al Ronei Hartner?

La doar două luni înainte de a-și încheia viața, Rona Hartner a împărtășit cu sinceritate cele mai mari dezamăgiri din parcursul său.

Punctul central al regretelor sale se concentrează asupra experiențelor cu foștii soți, care au demonstrat lipsa totală de sprijin atunci când a primit diagnosticul unei noi afecțiuni canceroase.

În trecut, Rona Hartner a fost căsătorită cu Rocco Sedano din Argentina, cu care a avut o fiică pe nume Rita. Ulterior, a fost parteneră de viață cu Herve Camilleri din Franța.

Cei doi nu i-au oferit niciun sprijin moral în momentele dificile petrecute în spital. Această lipsă de susținere a fost pentru ea o sursă profundă de dezamăgire. Cu toate acestea, ea a găsit alinare în cercul său familial.

„Nu, nu m-a ajutat niciunul dintre ei, cu nimic. Mama a venit, din Canada, au venit pe fugă și sora și fratele meu și m-au ajutat cu de toate, cu tot ce au putut.

N-a fost însă și cazul foștilor soți, trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață”, a declarat ea, în septembrie 2023, pentru Playtech Știri.