Rona Hartner a fost diagnosticată din nou cu cancer. Vedeta are nouă metastaze pe creier

Rona Hartner a fost diagnosticată din nou cu cancer. Boala îi afectează grav atât plămânii, cât și creierul, unde are deja nouă metastaze. Deși bănuiește că s-a îmbolnăvit pe fond emoțional pentru că, anul acesta, „a tras ca un măgăruș la niște chestii foarte grave din viața ei”, ea nu poate înțelege de ce are „cancer de fumător în corp de nefumător.” În ciuda greutăților prin care trece, acum, rămâne optimistă că Dumnezeu va avea grijă de sănătatea ei.

„Sunt nefumătoare. Nu am niciun motiv să am cancer de plămân. Ce, am răcit o dată și am cancer de plămân? Nu! A fost pe fond emoțional pentru că anul acesta am tras ca un măgăruș la niște chestii foarte grave, dure în viața mea. Piatră peste piatră, le-am tras cu spatele meu până când totul s-a făcut praf, sănătatea, totul!

Nici n-am spus nimănui, nici fratele, nici sora, nici mama nu știau ce greutăți am eu. Le țineam pentru mine, cum face lumea cu bun simț. «Haide, domnule, nu mă mai victimizez atât. Alții au probleme mai mari, le păstrez pe ale mele pentru mine.»”, a spus ea într-un videoclip postat pe rețelele sociale.

Organismul ei are vârsta de 185 de ani

Vedeta a mărturisit că se simte, acum, ca un om de 185 de ani. Din cauza problemelor de sănătate, nu își mai poate asigura venitul lunar. „Toate au dispărut, toate proiectele, contractele”, după ce s-a îmbolnăvit din nou.

„Am cancer de fumător în corp de nefumător. Totul a venit pe un fond de stres foarte mare, foarte puternic. Am și dorința asta mare să fac ceva, dar nu mai pot. Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185. Când trebuie să fac orice mișcare, îmi ia ca unui om de 185 de ani. Eu am vrut să am o vârstă avansată, dar nu acum, nu tot anul ăsta. Voiam în timp să apară vârsta avansată.

M-am trezit de pe o zi pe alta cu această vârstă. Prietenii mei au fost atât de panicați când au văzut ce mi se întâmplă… Le-am zis să se roage. Și să mă ajute să mai fac ultimul album, dar vreau să scriu și o carte. Dar cum să te concentrezi când, de fapt, ești diminuat? Sinceră să fiu, am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani, totul e diminuat.

Acum, eu nu mai câștig niciun ban. Toate au dispărut, toate proiectele, contractele. A dispărut totul. Eu trebuie să stau acasă să am încredere în Dumnezeu. Stau acasă cuminte”, a adăugat ea.