Monica Pop a adus în discuție diagnosticul și tratamentul urmat de Rona Hartner înainte de decesul său. În criticile aduse, cunoscutul medic a evidențiat modul neobișnuit în care celebra artistă a fost tratată. Ea și-a exprimat mirarea față de faptul că, deși diagnosticată cu cancer, Rona Hartner nu a primit niciun tratament timp de două luni.

„Din ceea ce a relatat ea, la un moment dat a început să tușească, a tot tușit două luni, s-a dus la Paris, la toți specialiștii și au zis că nu are absolut nimic. S-a întors în țară și în ziua respectivă au pus diagnosticul de metastaze pulmonare. Deci incredibil, a stat două luni fără tratament, eu n-am auzit așa ceva, vreau să vă spun că nu știu cine și cum a condus tratamentul acesta oncologic, e foarte important de știut lucrul acesta”, a spus medicul Monica Pop, citată de Fanatik.

Rona Hartner
SURSA FOTO: Facebook

Monica Pop susține că s-au pierdut două luni de tratament

Medicul a subliniat și lipsa intervenției chirurgicale asupra Ronei Hartner. Ea și-a exprimat surprinderea ei vizavi de această situație. Monica Pop a adus în discuție faptul că artista declarase că metastazele nu s-au redus. Această revenire a bolii a fost fatală pentru ea.

În opinia sa, s-a pierdut o perioadă de două luni de tratament. Monica Pop a amintit că atunci când Rona Hartner s-a întors la Paris, a avut anumite speranțe. Aceasta era foarte optimistă referitor la faptul că metastazele cerebrale s-au diminuat și chiar se aflau în remisie.

Medicul se întreabă de ce Rona Hartner nu a fost operată

„Asta e ceea ce am auzit ultima dată că a spus ea și toată lumea s-a bucurat, vă dați seama. Ea a fost convinsă că a depășit. Nu știu nimic despre această metastază care am înțeles că a crescut și nu înțeleg de ce nu a fost operată”, a comentat Monica Pop.

Rona Hartner a murit, joi, 23 noiembrie 2023. Anunțul a fost făcut de către sora sa, pe Facebook. Rona a fost o artistă română de origine germană. Ea s-a făcut cunoscută în domeniile actoriei cinematografice, cântecului, compoziției și versurilor.

Când și unde va fi înmormântată regretata artistă

Regretata artistă va fi înmormântată de Ziua Națională a României. Până pe 1 Decembrie, corpul ei va fi la capela din Cimitirul Bellu Catolic din București (Șoseaua Olteniței 7). La ora 12:00, va fi condusă pe ultimul drum.

Presa a dezvăluit care a fost ultima sa dorință. Gândurile ei s-a îndreptat către industria muzicală. Rona Hartner a vrut până în ultima clipă să lase încă ceva în urma sa. Ultima dorință a fost să trăiască suficient de mult încât să-și poată finaliza ultimul album, denumit „Eternity”. În data de 21 septembrie 2023, Rona a făcut publică coperta albumului său.