Harald Hasselbach a murit la 56 de ani

Doliu în lumea sportului! Fostul jucător de fotbal american Harald Hasselbach, fost apărător al echipei Denver Broncos, a decedat la vârsta de 56 de ani. Sportivul de origine olandeză a suferit de cancer, a anunțat familia sa, citată de EFE.

„Hasselbach a murit fără durere, în confortul casei sale, după o luptă curajoasă de şase luni cu cancerul. Te iubim, Harald”, a transmis familia sa pe rețelele de socializare.

Harald Hasselbach s-a născut în anul 1967 la Amsterdam. Sportivul s-a remarcat ca fiind un apărător agresiv în cei șapte ani în care a jucat pentru Denver Broncos (perioada 1994-2000). Cu această echipă, a câștigat două Superbowl-uri.

De-a lungul carierei sale în NFL, nu a ratat niciun meci. Olandezul a jucat, în total, 131 de meciuri din sezonul regulat şi play-off.

„Suntem profund întristaţi de moartea lui Harald Hasselbach, campionul din Super Bowl-urile noastre, care a luptat cu curaj împotriva unui diagnostic recent de cancer.

Inima noastră este alături de soţia lui Harold, Aundrea, şi de cei cei patru copii ai săi”, a transmis echipa Denver Broncos.

A murit și Matt Ulrich

Amintim că fotbalul american a mai suferit o pierdere luna aceasta. Matt Ulrich, fost jucător al echipei Indianapolis Colts și câștigător al Super Bowl, a murit la vârsta de 41 de ani.

Proprietarului echipei, Jim Irsay, a confirmat dispariția lui Matt Ulrich într-o postare pe rețelele de socializare, pe care a distribuit-o pe contul său oficial X (fostul Twitter) miercuri, 8 noiembrie. Cauza morții nu a fost încă precizată. Ulrich era tatăl a patru copii.

„Inima ne este frântă la aflarea veștii privind dispariția lui Matt Ulrich. Matt a fost cu noi doar două sezoane, dar și-a lăsat amprenta asupra multor lucruri”, a spus Irsay. „A fost un băiat grozav, un tată grozav, fost campion la Super Bowl. Rugăciunile mele merg către familia lui”, a scris Ulrich.

Născut pe 30 decembrie 1981, în Streamwood, Illinois, Ulrich a participat la Northwestern și a semnat cu Colts ca agent liber nereprezentat în 2005, unde a jucat timp de două sezoane și a câștigat Super Bowl XLI împotriva celor de la Chicago Bears înainte de a se retrage din acest sport, informează Parade.

El spunea că intrarea sa în echipa Colts și faptul că a jucat în Super Bowl au fost cele mai frumoase momente din viața lui. În 2019, Matt Ulrich declara: „Au fost unele dintre cele mai bune zile ale vieții mele, în afara nașterii celor patru copii și a căsătoriei”. Mai multe despre acest subiect puteți citi aici.

Matt Ulrich
SURSA FOTO: Facebook