Știrile din România sunt marcate de un alt deces tragic! Georgeta Nistor, o renumită scenografă cu o bogată experiență în cadrul Televiziunii Române, a trecut la cele veșnice.

Vestea dureroasă a fost anunțată de Marina Almășan, cunoscută realizatoare TV, jurnalistă și scriitoare, printr-un mesaj postat pe Facebook.

Marina Almășan profund marcată de vestea neașteptată

Marina Almășan s-a declarat profund marcată de vestea neașteptată și tragică.

Vedeta TV a spus că nu mai are cuvinte să exprime cât de mult îi va lipsi Adriana. Despre aceasta, Almășan a spus că i-a fost o prietenă foarte apropiată.

Ea a susținut că pentru Televiziunea Română, pierderea Georgetei este imensă – una dintre cele mai strălucite și talentate scenografe ale sale!

„Drum bun, călătoarea mea dragă, ai pornit în cea mai nesfârșită călătorie a vieții”, a scris, vineri, jurnalista în mesajul postat pe Facebook.

Unde va fi înmormântată Georgeta Nistor

Fiica sa, într-o postare extrem de personală, a împărtășit că ultimele zile petrecute alături de mama sa au fost pline de fericire și speranță. Ea a spus a petrecut ultima săptămână împreună. Aceasta a spus că au fost foarte fericiți. S-a povestit, s-a râs și s-au făcut planuri de viitor.

„Era atât de bucuroasă… s-a întors acasă cu inima ușoară și plină de speranță…Nu ne-am așteptat la ce avea să vină atât de curând…”, a spus aceasta.

Fiica sa a transmis unde va avea loc înmormântarea iubitei sale mame, Georgeta Nistor. Aceasta va avea loc duminică, 14 aprilie, la ora 12:00. Evenimetul trist va avea loc la Cimitirul Militar Ghencea din București, parcela 13, conform informațiilor transmise de fiica sa pe rețelele de socializare.

A murit și un fost mare ministru al României

Doliu mare este și în politică. Lumea politică din România suferă pierderea unui important fost ministru social-democrat. Politicianul Gheorghe Tinca, primul ministru civil al Apărării după 1989, a decedat la vârsta de 82 de ani.

În mandatul acestuia au fost stabilite primele contacte oficiale dintre țara noastră și Alianța Atlanticului de Nord (NATO).

Trista veste a fost adusă în atenție de Radu Tudor, printr-o postare pe Facebook. Mai multe detalii aici.