Doliu în lumea filmului. Și el și iubita sa au murit în urma coliziunii cu un camion

Doliu în lumea filmului. Actorul și iubita sa, Bertha Brooks, în vârstă de 78 de ani, au murit în coliziunea care a avut loc în comitatul Haywood, Carolina de Nord, potrivit publicațiilor locale de știri WLOS și FOX Carolina. În accident au pierit și cele două animale de companie, relatează People.

Se pare că Coward se afla pe autostradă când a fost lovit de un camion care venea din sens opus, condus de un tânăr de 16 ani, care a fost transportat la spital.

Autoritățile au declarat că Herbert Coward și Brooks nu purtau centuri de siguranță, iar șoferul adolescent nu ar fi depășit viteza. Accidentul este investigat.

Soția lui Coward, Dorothy, a murit în septembrie 2011. Au avut patru copii împreună.

Rolul său memorabil din ”Deliverance” rămâne în memoria cinefililor pentru o scenă tulburătoare pentru acea vreme, în care l-a avut partener pe actorul Jon Voight. Filmul, regizat de John Boorman, i-a avut în distribuție și pe Burt Reynolds, Ned Beatty și Ronny Cox. Filmul a fost nominalizat la trei premii Oscar, inclusiv cel mai bun film, în 1973.

Coward a devenit imaginea de neuitat a uneia dintre cele mai dure secvențe din cinematografia anilor 1970, contribuind la replica: „Are o gură drăguță, nu-i așa?”

Cum a ajuns să joace în ”Deliverance”, deși nu știa să scrie și să citească

În 2018, regretatul actor Burt Reynolds a povestit cum a fost ales Coward pentru acel rol.

„John Boorman, un regizor irlandez, cel mai bun regizor pe care l-am avut vreodată, mi-a spus: „Unde o să-i găsesc pe acești tipi…. oameni ai munților?”. Și i-am răspus: ”Cunosc un tip. Nu știe să citească și nu știe să scrie, dar dacă reușim să-l convingem, avem ceva special”. O să-l aduc să-l cunoști. Numele lui este Cowboy și o să vezi dacă este potrivit și poate juca acest rol”.

Când Coward a rostit una din replicile din scenariu, în timpul audiției, Reynolds își amintește că a primit rolul pe loc.

În timpul filmărilor, Reynolds i-a spus lui Coward: „Cowboy, tot ce vei dori să spui, spune! O vor tăia la montaj dacă nu le place”, și-a amintit el. „Și a început să provoace o furtună. Iar regizorul nu a tăiat nimic, pentru că fiecare cuvânt pe care îl rostea era aur”.

A murit Peter Spellos!

Doliu în lumea filmului. Actorul care a jucat ani la rând în serialul „American Dreams” și care a dat vocea unui personaj din serialul de desene animate „Transformers”, a murit din cauza unor complicații ale cancerului pancreatic.

Actorul Peter Spellos era internat la Francisca Hospice House din Indianapolis, Indiana, potrivit prietenei sale, Jennifer Smith, conform Deadline.

„Cu mare tristețe trebuie să anunț moartea prietenului meu drag, Peter Spellos, la ora 2:30 în această dimineață”, a scris prietenul său, Fred Olen pe Facebook.

„Mulți dintre voi îl cunoșteau personal pe Peter. Avea mai mulți prieteni decât stele pe cer. Un om mai blând și mai cald nu am cunoscut niciodată. Un actor talentat, un bun profesor și o bufniță înțeleaptă. Ne făcea mereu să râdem.

Nici nu-mi amintesc câte filme am făcut împreună, dar probabil că aș umple o carte … poate într-o zi o voi face. La revedere, amice”, a scris prietenul său.

Spellos a dat voce personajului Sky-Byte din serialul de desene animate „Transformers: Robots in Disguise”. A jucat rolul timp de 39 de episoade.

De asemenea, el l-a interpretat pe Motorman în Men in Black II și Gus în emisiunea TV NBC American Dreams.

De asemeneam unul dintre cei mai iubiți actori, care a jucat în câteva seriale de succes ale anilor 60-70. Mark Goddard, cunoscut pentru rolurile din „Lost in Space” și „General Hospital”, a murit la vârsta de 87 de ani.

Cunoscutul actor fusese diagnosticat cu fibroză pulmonară

În mesajul postat pe pagina de Facebook, soția lui Goddard, Evelyn Pezzulich, a dezvăluit că și a murit pe 10 octombrie la Hingham, Massachusetts, în timp ce se afla la un centru de îngrijiri paliative.