„Din pacate, a inceput campania electorala desi nu stim data alegrilor. E firesc ca fiecare sa-si expuna programul, nefiresti sunt neadevarurile. Minciuna are picioare scurte”, a spus Gabriela Firea. Aceasta a precizat că în mandatul său, numărul de autobuze, troleibuze și tramvaie a ajuns de la 600 la 2.000. „Corpul de control al primarului va descinde la STB, maine dimineata, nu sunt multumita de raspunsul primit”, a mai spus Firea.

Amintim că, duminică un troleibuz a luat foc în București, iar după incident candidatul dreptei, Nicușor Dan a cerut explicații pentru dezastrul petrecut. De asemenea, în urmă cu câteva zile, Nicușor Dan a ținut o conferință de presă în aer liber, la care a venit omul lui Firea, viceprimarul Aurelian Bădulescu și a dat drumul circului. Mai mult, se pare că la locul scandalului a fost prezent și șeful STB.

Ce a declarat Nicușor Dan

„Troleibuzul în flăcări ilustrează perfect incompetența administrației Firea și în privința transportului în comun. Solicit explicații publice de la Primarul General, Gabriela Firea, și de la directorul STB! Vă reamintesc că directorul STB a fost trimis de doamna Gabriela Firea la conferința mea de presă de vineri pentru a mă sabota, alături de viceprimar și alți angajați ai STB și ai Primăriei. Acestea sunt preocupările STB și ale doamnei Firea, nu modernizarea parcului auto al STB!”, a spus Nicușor Dan.