Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) informează că, la ora 16:00, în judeţul Constanţa, încă se circula în condiţii de aglomeraţie pe DN39, pe tronsonul Eforie-Nord – Agigea. Coloane de autovehicule există în zona vechiului pod de la Agigea (aflat în lucru), pe sensul de mers către Constanţa, dar şi în Eforie-Nord, în ambele sensuri.

Pe drumul de legătură cu noul pod de la Agigea se circulă uşor îngreunat pe sensul de mers către autostrada A4, iar în sens invers s-a format coloană pe pasarela peste DN39 (deoarece autovehiculele intră cu dificultate în DN39, din cauza aglomeraţiei).

Pe autostrada A2 circulaţia s-a intensificat pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti. Pentru a nu se crea aglomerație la stația de taxare de la Fetești, le reamintim conducătorilor auto că prin acest punct se poate trece liber, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa de pod să se plătească înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi la ora 24, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577.

Pe DN1, traficul se intensifică de la o oră la alta, în special în zona Azuga – Bușteni. Pe sensul de mers către Ploiești, circuația se desfășoară în coloană și cu viteză extrem de redusă. La Comarnic se circulă încă fluent.

Pe DN1A se circulă cu viteză redusă în oraşul prahovean Vălenii de Munte (unde se desfăşoară un festival, iar trecerile pentru pietoni sunt folosite frecvent

Pe DN7, Sibiu – Pitești șoferii întânesc un blocaj la Călimănești, pe sensul spre Rm. Vâlcea.  

Pe DN7C-Transfăgărăşan se înaintează cu viteză redusă în zona Bâlea-Lac, din cauza autovehiculelor oprite pe marginea drumului (deoarece parcările sunt pline).

În judeţul Braşov, din cauza numărului mare de autovehicule, dar şi pentru că trecerile pentru pietoni sunt folosite frecvent, se circulă cu viteză redusă pe DN73, între Tohanu Nou şi Bran (pe sensul de mers Braşov – Piteşti).

În judeţul Buzău, traficul rutier a reintrat în normal pe DN2(E85) Râmnicu Sărat – Buzău, în zona Crucea Comisoaiei. Circulaţia a fost îngreunată din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Unul dintre acestea a pătruns pe sensul opus.