”Anul acesta, vom avea un Black Friday incomparabil cu anii trecuți. Ne așteptăm la vânzări în creștere față de edițiile anterioare dar, fiind primul an în care prelungim sărbătoarea de shopping a anului, e dificil să facem estimări precise”, explică șeful Flanco.

Flanco a pregătit clienților stocuri de peste 100.000 de televizoare, 50.000 de telefoane, 100.000 de electrocasnice mici și 70.000 de electrocasnice mari. Din gama proprie, Vision, retailerul a pregătit peste 40.000 de produse, printre care: televizoare, aparate frigorifice, aragazuri, mașini de spălat, hote, mașini de tocat, calorifere, storcătoare de fructe, cafetiere, aspiratoare, blendere, prajitoare de pâine, râșnițe, fierbătoare etc.

”Suntem pregătiți cu stocuri suficiente în cei peste 25.000 de metri pătrați pe care îi avem în depozitele din București, Timișoara, Cluj, Constanța, Iași și Sibiu”, mai spune Dragoș Sîrbu. ”Logistica proprie și a firmelor de curierat partenere, alături de experiența precedentă, ne determină să fim încrezători că produsele vor fi livrate clienților într-un timp redus față de anii trecuți.”

Și în acest an, compania va oferi clienților posibilitatea achitării produselor în rate. În plus, clienții pot opta pentru un credit obținut pe loc, fără adeverință de salariu. Anul trecut, vânzările în rate au reprezentat nu mai puțin de 20% din total.

Timp de 3 săptămâni echipele de vânzări Flanco vor pregăti și vor actualiza oferta, astfel încât și cei care așteaptă ziua de 18 noiembrie pentru a face achiziția să aibă, la rândul lor, multe opțiuni și reduceri atractive.

În toată perioada de Black Friday, Flanco își păstrează activ serviciul Suport 24/7, prin care răspunde non stop întrebărilor clienților săi, în cel mai scurt timp.

Pentru toate comenzile de Black Friday, livrările se vor face până în casa clientului, iar transportul este gratuit la valori de peste 100 de lei.