Evenimente Abonamente Comunicate
CITEŞTE ŞI

Business

4 ansambluri rezidențiale de excepție așteaptă noi proprietari începând cu 2018, pentru ca tu să te simți Maiacasă (P)

Autor: | | 0 Comentarii | 1646 Vizualizari

CASĂcumperi.ro anunță apropierea finalizării construcției a patru complexe rezidențiale care în scurt timp vor îmbunătăți calitatea vieții pentru sute de beneficiari. Cele patru noi construcții se află în stațiunea Mamaia, Pitești, respectiv Sisești și sunt dezvoltate de MaiaCasă.ro.

Sute de locuinţe moderne, încăpătoare, cu finisaje originale de cea mai bună calitate, aşteaptă să luaţi în primire cheia de acces  pentru nivelul următor de calitate a vieţii. 

Maia Mamaia

Situat la numai 50 de metri distanţă de plajă, complexul rezidenţial Maia Mamaia este destinat atât locuinţelor permanente, cât şi celor de vacanţă.  Iubitorii de mare vor trăi viaţa ca o briză în cele 53 de apartamente ce dispun de 1, 2, sau 3 camere, cu suprafeţe generoase, între 37.48 m² si 113 m².

Fiindcă un apartament pe litoral trebuie să fie luminos şi aerisit, locuinţele din Maia Mamaia dispun de balcoane mari, protejate de parapete din sticlă securizată clară, astfel încât deschiderea către exterior să fie completată cu siguranţă corespunzătoare. Dezvoltatorii s-au îngrijit ca acestea să fie dotate cu gresie rezistentă la temperaturi joase, dar şi bare de siguranţă înalte şi ferme. 

 

Complexul Maia Mamaia se remarcă nu doar prin poziţionarea excepţională, dar şi prin calitatea premium a finisajelor care desăvârşesc fiecare dintre locuinţe; stilul arhitectural modern corespunde criteriilor estetice şi utile locuinţelor aflate în proximitatea mării, în vreme ce finisajele completează şi complimentează stilul arhitectural într-un ansamblu perfect armonios. 

Cu o structura P+5 si balcoane mari, complexul de la Mamaia este cu siguranţă locul in care veţi dori sa începeţi fiecare zi. 

Garsonierele şi apartamentele Maia Mamaia se predau cu finisaje complete, care includ parchet, tâmplărie PVC, gresie şi faianţă, uşi de interior, precum  şi centrală, calorifere, baia complet utilată şi pereţii finisaţi cu vopsea lavabilă albă. 

Fiindcă o locuinţă modernă de pe litoral trebuie să fie un etalon al confortului, design-ul apartamentelor Maia Mamaia este astfel conceput pentru a maximiza suprafaţa utilă disponibilă şi a permite beneficiarilor să obţină cele mai bune condiţii de locuire din prezent. Pentru un acces rapid şi comod, locurile de parcare se află grupate la nivelul solului, în perimetrul complexului. 

Cei interesaţi de un apartament de 2 camere pot opta între cele 40 de astfel de apartamente disponibile, pe când cei aflaţi în căutarea unui apartament de 3 camere, spaţios, modern şi luminos cu vedere frontală la mare, mai pot alege dintre cele doar 3 locuinţe disponibile. 

Iată mai jos o parte din caracteristicile locuinţelor de la Maia Mamaia:

• Gresie porţelanată import Spania, modele din 2018-2019;

• Faianţă import Spania, modele din 2018-2019;

• Obiecte sanitare, modele din 2018-2019;

• Băi hidroizolate;

• Parchet de calitate superioară, modele la alegere;

• Instalaţie sanitara, obiecte sanitare;

• Instalaţie electrica, inclusiv prize si întrerupătoare;

• Casa scării placată cu granit, balustradă din inox.

 

Maiacasă vă oferă preţuri avantajoase: contactaţi un reprezentant Casăcumperi.ro pentru a afla mai multe detalii despre reducerile de pana la 9000 de euro pentru locuinţele din imobilul rezidenţial.  Aveţi posibilitatea de a face o achiziţie cu un avans de numai 15%, iar pentru avansurile de 50% şi 75% aveţi parte de reduceri surprinzătoare!

Maia Siseşti

Maia Siseşti este un imobil situat în capitala, la aproximativ 350 m de staţia de metrou Străuleşti, cu un acces rapid spre DN1 şi centura Bucureştiului. Înconjurat de centre comerciale şi medicale, scoli, magazine şi transport în comun, Maia Siseşti este un imobil de generaţie nouă, care oferă locatarilor posibilitatea de a trăi în locuinţe spaţioase şi confortabile. Se găsesc aici locuinţe tip studio şi apartamente cu 2, 3 şi 4 camere, a căror suprafaţă variază între 57mp şi 193mp. 

 

Design-ul acestora porneşte de la un concept modular de separare a spaţiilor funcţionale, precum bucătăria sau baia. Aspectul apartamentelor oferă o impresie fluidă şi armonioasă, cu încăperi despărţite de holuri mari şi înalte. 

Construite pentru a fi cât mai luminoase, locuinţele sunt prevăzute cu suprafeţe vitrate de dimensiuni mari, poziţionate pentru a primi lumină în fiecare parte a zilei. Apartamentele de la Maia Siseşti dispun de balcoane spaţioase, dar şi terase, imobilul fiind prevăzut cu 47 de locuri de parcare subterane. 

Imobilul P+5 are o suprafaţă totală de 5.970 mp şi este alcătuit din 56 de locuinţe, vândute aproape in întregime. 

În momentul de faţă, mai există un singur studio disponibil. Decomandat şi cochet, studioul are un caracter multifuncţional şi este conceput pentru a răspunde criteriilor unei vieţi active şi dinamice. 

Finisaje de excepţie vă aşteaptă la Maia Siseşti, la doi paşi de centrul Bucureştiului:

• Pereţi de compartimentare din gips-carton de 10cm grosime, cu fonoizolaţie din vată minerală, pentru un bun control termic şi acustic

• Pereţi vopsiţi în culori pastelate deschise, cu acrilice lavabile;

• Pereţii de separaţie între apartamente cu o grosime de 20 cm ce asigură un plus de intimitate;

• Grupuri sanitare prevăzute cu placaje cu gresie ceramică vitrificată antiderapantă;

• Uşi interioare celulare pline, finisate cu furnir lăcuit sau placaje de tip HDS;

• Uşile de acces în locuinţe sunt metalice;

• Finisaje ale plafoanelor de tip glet ipsos, asupra cărora se aplică lavabilă albă.

 

Care sunt finisajele fixe?

Locuinţele Maia Siseşti dispun de centrale termice Buderus, aer condiţionat marca Gree Lomo, placaj de granit pentru casa scării şi spatii comune şi o uşă metalică cu furnir la intrarea în imobil. De asemenea, locuinţele dispun de prize şi întrerupătoare marca Legrand, ferestre termopane float Saint Gobain, cu deschidere oscilobatantă, conexiune la telefonie, internet şi televiziune, precum şi contorizare individuală a utilităţilor. 

La alegere, proprietarii pot opta pentru produse sanitare marca Grohe, gresie şi faianţă Gold Ceramica şi parchet triplu stratificat. 

Pentru a fi cât mai prietenos cu locatarii, imobilul are la exterior amenajate spatii verzi. Zonele libere au fost ornate cu gazon, iar platformele de parcare dispun de dale înierbate. Rampa auto pentru accesul la subsol are o înălţime de 6.10 m si este prevăzută cu un sistem de degivrare. 

Profitaţi de timp pentru a beneficia de reducerile promoţionale la rezervarea unui apartament din complexul Maia Siseşti; aveţi posibilitatea de a achiziţiona locuinţa de vis cu un avans de numai 15%, în timp ce pentru avansurile de 40% şi 80% beneficiaţi de alte reduceri importante!

Maia Victoriei

 

Este un proiect rezidenţial unic, cu poziţionare ultracentrală, pe Strada Victoriei din oraşul Piteşti, judeţul Argeş. Acesta cuprinde un ansamblu de 5 corpuri de locuinţe cu niveluri de înălţime diferite, alături de o vilă de patrimoniu ce urmează să fie restaurată. Construcţiile se desfăşoară pe o suprafaţă de 4.250 m², cu un total de 29 de unităţi a câte 2,3 si respectiv 4 camere. În plus, la etajele 5 şi 6 se află apartamente de tip duplex, prevăzute cu scară interioară. 

Amplasat într-o locaţie deosebită, cu vizibilitate sporită, acest complex rezidenţial este cu precădere ideal pentru cei dornici de a găsi oaze de linişte şi confort în mijlocul aglomeraţiei urbane, în proximitatea punctelor de interes majore ale oraşului. 

Iată finisajele interioare care vă aşteaptă la complexul Maia Victoriei:

• Pereţi de compartimentare din cărămidă de 11.5 cm, vopsiţi în culori acrilice lavabile asigură un confort termic şi acustic ridicat;

• Pereţi de separaţie între apartamente din zidărie de cărămidă, cu o grosime de 20 cm. ;

• Bucătării şi grupuri sanitare cu placaje din gresie ceramică;

• Parchet laminat;

• Uşi interioare celulare pline, finisate cu furnir lăcuit sau placaje de tip HDS

• Uşi metalice de acces în locuinţă;

•  Finisaje de tip glet ipsos pentru plafoane, vopsite cu lavabilă albă.  

În ceea ce priveşte finisajele fixe, la Maia Victoriei proprietarii beneficiază de centrală termică şi aer condiţionat, conexiune Internet, cablu TV şi telefonie. Uşile de intrare sunt metalice şi îmbrăcate în MDF, iar contorizarea utilităţilor se face individual. 

La cerere, clienţii au posibilitatea de a opta pentru parchet triplu stratificat, gresie şi faianţă italiană, obiecte sanitare de calitate superioară din Spania sau Italia, precum şi de uşi interioare celulare. 

 

Care sunt dotările ansamblului? Fiecare intrare este prevăzută cu interfon, iar accesul către etajele superioare se efectuează cu un ascensor Schindler, pe cât de sigur, pe atât de confortabil. La exterior, proprietarii se pot bucura de spatii verzi amenajate, dar şi de pantele care asigură scurgerea apelor pluviale. Parterul clădirilor este decorat cu jardiniere şi plante ornamentale, iar pentru un acces auto controlat există o barieră de trecere. 

Complexul Maia Victoriei urmează să fie predat în cursul anului 2019, dar în momentul de faţă mai sunt disponibile numai 21 de locuinţe, astfel că este indicat să programaţi din timp o vizionare. Ca şi în cazul celorlalte proiecte Mai acasă, locuinţele din acest complex pun accent pe spatii generoase, confort şi siguranţă. Suprafaţa studiourilor este de 54mp, în vreme ce un apartament cu 4 camere are chiar 201mp. 

Programează o vizionare 

Cu peste 20 de ani de experienţă în domeniul construcţiei şi dezvoltării de proiecte imobiliare rezidenţiale, şi o reputaţie pe măsură, Maiacasă ridică etalonul calităţii ansamblurilor rezidenţiale cu cele mai noi proiecte realizate în România. 

Contactaţi un reprezentant CASĂcumperi.ro, portalul care vă asigură mutarea câştigătoare şi programaţi rapid o vizionare pentru una din locuinţele încă disponibile.

Aici veţi găsi consultanta şi informaţiile care vă vor ajuta să alegeţi căminul ideal. Fiindcă centrul lumii se numeşte “acasă”.

Capital - Comenteaza
Capital - Twitter
Printeaza

Alte articole

SPUNE-TI PAREREA Capital - Comenteaza Acum poti comenta si prin intermediul contului de facebook. DETALII >>
Postarea comentariilor se poate face in doua moduri:
  • Prin formularul de la finalul articolelor.
  • Prin intermediul contului de Facebook: în acest caz postarea comentariilor se face instant. Daca nu aveti deja cont de Facebook il puteti crea de aici https://ro-ro.facebook.com/
Echipa CAPITAL.

EVZ

Doctorul Zilei

Animal Zoo

EVZ Monden

DCNews

Stirile Kanal D

AutoBild

Economica.net

Agrointeligenta

StiriDiaspora.ro

Capital - Articole similare

SPUNE-TI PAREREA Capital - Comenteaza Acum poti comenta si prin intermediul contului de facebook. DETALII >>
Postarea comentariilor se poate face in doua moduri:
  • Prin formularul de la finalul articolelor.
  • Prin intermediul contului de Facebook: în acest caz postarea comentariilor se face instant. Daca nu aveti deja cont de Facebook il puteti crea de aici https://ro-ro.facebook.com/
Echipa CAPITAL.

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul Capital.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.