Pentru multe magazine, Black Friday 2013 a venit mai devreme, mai exact în weekend-ul 22 – 24 noiembrie, în locul datei tradiționale de 29 noiembrie. Dar mai sunt și companii care respectă data oficială. Printre ele și retailerul de îmbrăcăminte pentru femei TinaR care afișează, astăzi, la toate produsele, reduceri de până la 85%.

Se alătură campaniei Black Friday și retailerul de încălțăminte și accesorii din piele Il Passo, care oferă reduceri de până la 50% la zeci de modele de botine, ghete, pantofi, balerini, sau genți din noua colecție. Oferta este valabilă doar în magazinul online și se va încheia la ora 23:59. La Musette, oferta promoţională este de 30% reducere la toate produsele din colecţia de toamnă/iarnă 2013.

Și lanţul de restaurante de tip fast-food KFC are o ofertă valabilă numai astăzi: clienţii care comandă un meniu de 5 sau 8 aripioare vor primi gratuit încă un meniu, de acelaşi fel. „Ne aşteptăm ca o mare parte dintre consumatorii noştri să ne viziteze vinerea aceasta, mai ales că, în România, Black Friday este încă o noutate pe zona de food. Am ales o ofertă specială cu un meniu de aripioare pentru că ştim cât de îndrăgit este acest produs. În plus, este o ocazie perfectă pentru a invita pe cineva drag la prânz sau la cină, între două sesiuni de shopping“, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Brandul Hello Kitty își îndeamnă clienții să descopere partea roz a Vinerei Negre. Oferta MyKitty de Black Friday va include reduceri de până la 50% la produse Hello Kitty dintre cele mai variate, de la rechizite școlare, haine și genți, la produse pentru bucătărie, bijuterii și accesorii vestimentare.

De Black Friday-ul american și gențile italiene Carpisa au prețuri românești. Brandul italian anunță, pentru perioada 29 noiembrie – 1 decembrie, reduceri de 30% la produsele selectate din cele cinci magazine din țară. O geantă Carpisa poate fi cumpărată acum la prețuri începând de la 70 de lei.

Tot astăzi, magazinul online de bijuterii SilverZone.ro anunță că va continua reducerile începute în 22 – 24 noiembrie și în weekend-ul 29 noiembrie – 1 decembrie 2013. Este vorba de reduceri de 70% la peste 100 produse selectate. 

Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producători de mobilier din pal din România, organizează primul său Black Friday în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie 2013.  Reducerile de Black Friday sunt valabile în toate cele 29 de magazine din rețeaua Casa Rusu, atât în magazinele proprii, cât și în cele francizate din toată țara.  Reducerile obiectele de mobilier ajung până la 50%; cea mai mare reducere de care pot beneficia cumpărătorii poate depăși 1.900 lei. De astăzi, doritorii pot cumpăra produsele reduse de Black Friday și online, la adresa www.mobilacasarusu.ro