”Am lansat atât de devreme în acest an produsele First Minute pentru că avem deja solicitări în proporție de 15 – 20% pentru întreaga noastră capacitate de operare pe cursele charter cu avionul sau autocarul, pentru sezonul estival 2014. Am făcut acest pas pentru a satisface  cererea celor peste 1.200 de parteneri revânzători ai noștri și pentru a veni în întâmpinarea publicului larg”, a declarat  Cristian Pandel, proprietarul Christian Tour, cu afaceri de  37 de milioane de euro în 2012. Agenția tocmai a scos pe piață ofertele pentru cursele charter – vara 2014.

Așa că, românii pot cumpăra încă din luna septembrie sejururi pentru sezonul estival următor, cu reduceri de 50%, plătind un avans de doar 25 de euro. Conceptul First Minute, folosit pentru prima oară atât de timpuriu în România de către Grupul Christian Tour, oferă turiștilor reduceri de până la 50%.

Pe înțelesul tuturor, acum pot fi achiziționate în regim First Minute sejururi individuale sau de grup, atât din București, cât și din provincie, pentru unele dintre cele mai căutate destinații: Creta, Rodos, Thassos, Corfu, Zakynthos, Halkidiki, Riviera Olimpului etc.
 
Pentru a-și rezerva vacanța de vară, turiștii dau la înscriere 25 euro, apoi achită încă 30% din tarif până la 15 ianuarie, iar diferența rămasă  trebuie plătită cu 60 de zile înainte de data plecării.