Ibis operează în România 4 hoteluri de 3 stele, două în București  și câte unul în Constanța și Sibiu. În total, cele 4 hoteluri  au 760 de camere.

În condițiile unei piețe hoteliere extrem de concurențiale și cu tarife medii în scădere la toate categoriile, cele 4 hoteluri Ibis au reușit o creștere ușoara a cifrei de afaceri, mai mare cu 2%, față de aceeași perioadă din 2012.

Prima jumătate a anului 2013 a marcat pentru Ibis România o redinamizare a segmentului de conferințe, evenimente și seminarii. În total, 1.580 de conferințe și seminarii au avut loc în centrele de conferințe Ibis în primul semestru 2013, o creștere de 19% față de aceeași perioadă a anului trecut. “În ultimii ani, am îmbunătățit constant calitatea serviciilor în centrele de conferință Ibis, iar atitudinea noastră comercială, mai flexibilă în ce priveşte preţurile, a reprezentat un argument în plus”, a declarat Ioan David, director general Ibis România. Cele 4 hoteluri Ibis au 23 de săli de conferinţe si seminarii, cu un total de până la 1650 de locuri.