Începând cu luna ianuarie a acestui an, utilizatorii Aviziero îşi pot achita întreținerea online, folosind cardul, direct din contul personal. Plata întreținerii online a fost implementată cu succes pentru peste 200 de apartamente din București, dar și din alte orașe din țară, iar primele tranzacții au fost deja efectuate.

“Plata cu cardul a întreținerii reprezintă un pas natural în evoluția portofoliului de servicii oferite de Aviziero. Încă de când am lansat aplicația știam că urmează să introducem și un astfel de beneficiu și suntem încântați că acum putem să le oferim utilizatorilor Aviziero avantajele plății online a întreținerii.”, a declarat Bogdan Ioan, Managing Partner & Founder Aviziero. “Întreținerea rămăsese ultima cheltuială lunară ce nu putea fi plătită cu cardul, iar faptul că Aviziero oferă acest serviciu în premieră la nivel național ne bucură și ne motivează. Vom continua să dezvoltăm aplicația și să fim cât mai aproape de nevoile utilizatorilor.”, a continuat Bogdan Ioan.

Aviziero pune are două soluţii de acceptare la plata cu cardul, una oferită de către BCR, cel mai important grup financiar din România, și cealaltă de către PayU, parte a grupului european de plăți online omonim cu operațiuni în Polonia, România, Ungaria, Cehia, Rusia, Turcia și Ucraina. Compania VISA a oferit sprijin şi consultanţă pe toata perioada de implementare a sistemului de acceptare a plăţilor online cu cardul prin intermediul aplicaţiei online, iar noul serviciu oferit de Aviziero permite utilizarea tuturor tipurilor de carduri disponibile pe piață, inclusiv Visa, Visa Electron, Mastercard si Maestro.