Inspirat de un nou concept al manifestărilor de modă pariziene, evenimentul Who’s Next Paris presupune expunerea unei game complete de produse de modă ce impun tendinţele in domeniu pentru anul 2013. Este un punct central de întâlnire pentru expozanţi, lideri de opinie în domeniul modei si jurnalişti de specialitate din întreaga lume.

Evenimentul este conceput ca o platformă de promovare atât a designerilor şi brandurilor “tinere”, cât şi a celor deja consacrate, facilitand un dialog – comercial şi creativ – cu reprezentanţii unor magazine de renume mondial.

“Sunt onorată să pot reprezenta România la una dintre cele mai importante manifestări de modă la nivel mondial, o adevărată Mecca a comerţului şi artei fashion. Sper să reuşesc să impun un stil propriu, o viziune artistică personală, care să îmi definească aspiraţiile de designer şi libertatea creatoare, dar în acelaşi timp să confirme şi potenţialul comercial al creaţiilor mele“, declară Silvia Terziu.

 
Creatoarea şi-a deschis un e-shop propriu(www.silviaterziu.com), unde pot fi achiziţionate direct cele mai recente creaţii, la preţuri cuprinse între 180 de euro şi 580 de euro.  De asemenea, Silvia Terziu are, la Bucureşti, un corner în cadrul magazinului Boutique Concept din Centrul Vechi (str. Lipscani nr. 52). Aici îşi expun cele mai recente creaţii și alţi designeri ai Noului Val precum Dorin Negrău, Norina Stoica, Crisa Kyra, şi de branduri de renume internaţional.

 Creatoarea originară din Timişoara, care în prezent este stabilită la Paris, a avut şansa de a lucra anterior alături de faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vitton şi de Stephane Rolland, designerul preferat de Festivalul de Film de la Cannes.

Considerată ca fiind unul dintre cei mai promiţători designeri români, tânăra creatoare este absolventă a Universităţii Internaţionale de Modă Esmod. Creaţiile româncei au apărut până în acest moment atât în catalogul Esmod, cu ocazia aniversării a 170 ani de existenţă, cât şi în diverse canale media importante: Marie Claire, France 2, Le Figaro. Rochiile Silviei sunt inspirate de către designeri de ultimă generaţie: Marchesa, Elie Saab sau Lanvin.